Olet täällä: Harjoittelu > Harjoituksen keskeyttäminen/lopettaminen

Harjoituksen keskeyttäminen/lopettaminen

1. Voit keskeyttää harjoituksen painamalla painiketta. Näyttöön tulee ilmoitus Keskeytetty. Voit jatkaa harjoitusta painamalla vihreät nuolet -kuvaketta.

2. Voit lopettaa harjoituksen pitämällä painiketta painettuna kolmen sekunnin ajan harjoituksen tallentamisen aikana tai taukotilassa, kunnes laskuri näyttää nollaa. Voit myös napsauttaa näytön punaista pysäytyskuvaketta ja pitää sitä painettuna.

Jos lopetat harjoituksen sen keskeyttämisen jälkeen, keskeyttämisen jälkeen kulunutta aikaa ei huomioida harjoituksen kokonaiskestossa.