Olet täällä: Aloittaminen > Valikkorakenne

Valikkorakenne

Voit aktivoida näytön liikuttamalla rannetta tai painamalla sivupainiketta.

Siirry valikkoon ja selaa valikoita pyyhkäisemällä kosketusnäyttöä ylös- tai alaspäin. Valitse kohteita napsauttamalla kuvakkeita ja palaa painamalla laitteen sivulla olevaa painiketta.

Aktiivisuus

Päivittäinen aktiivisuustavoite näkyy joissakin kellotauluissa sekä Minun päivä -valikon aktiivisuuspalkilla. Näet etenemisesi tavoitetta kohden siitä, miten kellon numerot täyttyvät värillä.

Katso lisätietoja kohdasta Aktiivisuuden seuranta 24/7.

Päiväni

Tästä näet tarkemmin päivittäisen aktiivisuustavoitteesi edistymisen, askeleet, ja kulutetut kalorit sekä kaikki kuluvan päivän aikana tekemäsi harjoitukset ja Flow-verkkopalvelussa suunnittelemasi harjoitukset. Jos pidät A370-laitetta öisin, näet edeltävän yön unitiedot. Jos käytät myös jatkuvaa sykeseurantaa, näet edeltävän yön alhaisimman tallennetun sykkeen sekä kuluvan päivän alhaisimman ja korkeimman arvon.

Näet päivän kunkin tapahtuman tiedot napsauttamalla sitä. Napsauta aktiivisuustietojasi, niin näet mitä sinun vielä pitää tehdä saavuttaaksesi päivittäisen aktiivisuustavoitteesi.

Harjoittelu

Tästä käynnistät harjoituksesi. Napsauta kuvaketta, niin pääset lajivalikkoon. Voit muokata valintaasi Flow-verkkopalvelussa, jolloin pääset A370-laitteessa suosikkilajeihisi entistä helpommin. Siirry Flow-sovellukseen, klikkaa nimeäsi ja Lajiprofiileita. Lisää tai poista suosikkilajejasi. Muista synkronoida lajit laitteesi kanssa.

Aloita harjoitus odottamalla, että sykkeesi tulee näkyviin lajin kuvakkeen viereen ja napauta lajin kuvaketta, niin harjoitus alkaa.

Jos haluat ulkoharjoitukseesi mukaan sijaintitiedot, sinun on pidettävä puhelin mukanasi harjoituksen ajan. Odota, että GPS-kuvake pysähtyy, ennen kuin aloitat harjoituksen. Katso lisätietoja tästä.

Suosikit

Suosikit-kohdassa näkyvät harjoitukset, jotka olet tallentanut suosikeiksi Flow-verkkopalvelussa. Jos et ole tallentanut suosikkeja Flow’ssa, tämä kohta ei näy A370:n valikossa.

Katso lisätietoja kohdasta Suosikit.

Minun sykkeeni

Tästä voit tarkistaa nopeasti kulloisenkin sykkeesi.

Asetukset

Asetukset-valikossa voit asettaa päälle ja pois ominaisuuksia, kuten Jatkuva sykeseuranta, Lentotila, Älä häiritse ‑tila ja Sykesensoritila, sammuttaa laitteen virran, nollata Bluetooth-yhteydet ja tarkastella laitekohtaisia tietoja.