Olet täällä: Aloittaminen > Esittely

Esittely

Onnittelut A370:n valinnasta! Polar A370 on tyylikäs ja urheilullinen fitness-mittari, jossa on jatkuva sykemittaus ranteesta, edistynyt Sleep Plus ‑unianalyysi ja Polarin luotettavat harjoitteluominaisuudet. Näet yleiskuvan päivittäisestä aktiivisuudestasi välittömästi A370:ssa tai Polar Flow ‑sovelluksessa. Yhdessä Polar Flow ‑verkkopalvelun ja ‑sovelluksen kanssa A370 auttaa ymmärtämään, miten valintasi ja elämäntapasi vaikuttavat hyvinvointiisi.

Tutustu uuteen A370-laitteeseesi tämän käyttöohjeen avulla. Osoitteessa support.polar.com/fi/A370 on ohjevideoita ja tämän käyttöohjeen viimeisin versio.

  1. Kosketusnäyttö
  2. Painike
  • Aktivoi näyttö painamalla näppäintä, tai kun pidät fitness-mittaria ranteessasi, heilauta rannettasi.
  • Voit vaihtaa kellotaulua painamalla näyttöä ja pitämällä sitä painettuna ajannäyttötilassa ja pyyhkäisemällä sitten ylös- tai alaspäin. Valitse kellotaulu napsauttamalla sitä.

Polar A370

Polar A370 on tyylikäs ja urheilullinen fitness-mittari, joka pitää sinut ajan tasalla mittaamalla rannesykettäsi vuorokauden ympäri. Laite tallentaa päivittäiset askeleet, matkat ja poltetut kalorit sekä välittää älykkäitä ilmoituksia puhelimestasi. Edistynyt Polar Sleep Plus ‑analyysi seuraa unirytmiäsi ja antaa palautetta unestasi. Polar A370 auttaa sinua harjoittelemaan älykkäämmin. Saat käyttöösi Polarin luotettavia harjoitteluominaisuuksia, kuten sykealueet ja Polar Running Program ‑ohjelman. Laite käyttää myös puhelimesi GPS-tietoja nopeuden ja matkan seuraamiseen, kun harjoittelet ulkona. Voit käyttää Polar A370 ‑laitetta myös pelkkänä sykesensorina ja välittää syketietosi kuntosovelluksiin tai yhteensopiviin Bluetooth-laitteisiin, kuten Polar-harjoituslaitteisiin (esim. Polar M460). Lisärannekkeita on myynnissä erikseen.

USB-johto

Tuotepakettiin sisältyy vakiomallinen USB-johto. Voit käyttää sitä akun lataamiseen ja tietojen synkronoimiseen A370:n ja Flow-verkkopalvelun välillä FlowSync-ohjelman avulla.

Polar Flow -sovellus

Voit aloittaa A370:n käytön myös Flow-sovelluksella ja päivittää A370:n langattomasti. Näet aktiivisuus- ja harjoitustiedot yhdellä silmäyksellä. Flow-sovellus synkronoi aktiivisuus- ja harjoitustiedot langattomasti Polar Flow -verkkopalveluun. Saat sovelluksen App StoreSM- tai Google playTM -kaupasta.

Polar FlowSync -ohjelma

Polar FlowSync synkronoi tiedot A370:n ja Polar Flow ‑verkkopalvelun välillä tietokoneen avulla. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start, ota A370 käyttöön sekä lataa ja asenna FlowSync-ohjelma.

Polar Flow -verkkopalvelu

Voit suunnitella harjoittelusi ja seurata saavutuksiasi, saat ohjeita ja näet yksityiskohtaiset tiedot aktiivisuudestasi ja harjoittelutuloksistasi. Kerro ystävillesi saavutuksistasi. Kaikki tämä on osoitteessa polar.com/flow.