Olet täällä: Harjoittelu > Harjoituksen aikana

Harjoituksen aikana

Harjoitusnäkymät

Voit aktivoida näytön rannetta liikuttamalla ja selata harjoitusnäkymiä pyyhkäisemällä näyttöä ylös- tai alaspäin. Akun säästämiseksi näyttö sammuu automaattisesti. Voit poistaa näytön automaattisen sammutuksen napauttamalla kosketusnäyttöä ja pitämällä sitä paikallaan harjoitustilassa kunnes näyttöön tulee hehkulamppuikoni. Jos haluat ottaa toiminnon taas käyttöön napauta ja pidä kosketusnäyttöä paikallaan uudelleen kunnes näet hehkulamppuikonin menevän pois päältä.

Seuraavassa näet käytettävissä olevat harjoitusnäkymät.

Sykeharjoittelu

Nykyinen sykkeesi tämänhetkisen sykealueen värisenä.

Harjoituksen kesto tähän saakka

Kellonaika.

Harjoituksen aikana poltetut kalorit.

Nykyinen nopeus tai harjoituksen vauhti. Muokkaa lajiprofiileja Flow-sovelluksessa määrittääksesi tässä näkyvän lajin.

Harjoituksen aikana kuljettu matka.

Voit poistaa sykesensorin käytöstä seuraavan harjoituksen ajaksi myös napsauttamalla lajin kuvaketta Harjoittelu-valikossa ja pitämällä sitä painettuna.

Harjoittelu kestoon tai kalorinkulutukseen perustuvan tavoitteen mukaan

Jos olet asettanut Flow-verkkopalvelussa harjoituksen kestoon tai kaloreihin perustuvan harjoitustavoitteen ja synkronoinut sen A370-laitteeseen, käytettävissä ovat seuraavat näkymät:

TAI

Jos olet luonut kaloreihin perustuvan tavoitteen, näet kuluttamasi kalorimäärän sekä sen, kuinka paljon kaloreita sinun on vielä poltettava tavoitteeseesi nykyisellä sykkeelläsi.

Jos olet luonut aikaan perustuvan tavoitteen, näet kuinka kauan sinun on vielä edettävä nykyisellä sykkeelläsi.

Sykettä osoittavan numeron väri kertoo, millä sykealueella olet.

Harjoituksen kesto tähän saakka

Kellonaika.

Harjoituksen aikana poltetut kalorit.

Harjoituksen aikana kertyneet sykealueet pystysuorina palkkeina. Nykyinen sykealue on korostettu.

Harjoittelu jaksotetun harjoitustavoitteen mukaan

Jos olet asettanut Flow-verkkopalvelussa jaksotetun tavoitteen, määrittänyt sykkeeseen perustuvan intensiteetin kullekin jaksolle ja synkronoinut tavoitteen A370-laitteeseen, käytettävissä ovat seuraavat näkymät:

Näet sykkeesi, nykyisen jakson sykkeen ala- ja ylärajan sekä harjoituksen keston tähän saakka. Sydänsymboli havainnollistaa hetkellisen sykkeesi sykerajojen puitteissa.

Sykettä osoittavan numeron väri kertoo, millä sykealueella olet tällä hetkellä.

Harjoituksen kesto tähän saakka

Kellonaika.

Harjoituksen aikana poltetut kalorit.