Olet täällä: Asetukset > Lentotila

Lentotila

Lentotila keskeyttää A370:n kaiken langattoman tiedonsiirron. Voit edelleen käyttää laitetta, mutta et voi synkronoida tietoja Polar Flow -mobiilisovelluksen kautta tai käyttää sitä langattoman lisälaitteen kanssa.

Lentotilan asetus päälle

1. Siirry päävalikon kohtaan Asetukset.
  2. Napauta lentokoneen kuvaketta . Näyttöön tulee ilmoitus LENTOTILA PÄÄLLÄ, ja kuvake muuttuu vihreäksi. Aikanäytössä näkyy lentokonekuvake.

​Lentotilan asetus pois päältä

1. Siirry päävalikon kohtaan Asetukset.
  2. Napsauta kuvaketta. Näyttöön tulee ilmoitus LENTOTILA POIS PÄÄLTÄ.