Olet täällä: Asetukset > Laiteohjelmistopäivitys

Laiteohjelmistopäivitys

Tietokoneen kautta

Voit päivittää A370:n laiteohjelmiston itse, jotta laitteesi pysyy ajan tasalla. FlowSync ilmoittaa uusista laiteohjelmistopäivityksistä, kun A370 liitetään tietokoneeseen. Laiteohjelmistopäivitykset ladataan FlowSync-ohjelman avulla.

Laiteohjelmistopäivitykset parantavat A370:n toimintaa. Niihin voi sisältyä olemassa olevien toimintojen parannuksia, täysin uusia toimintoja tai vikojen korjauksia.

Päivitä laiteohjelmisto seuraavasti:

1. Kytke A370 tietokoneen USB-porttiin USB-johdon avulla.
  2. FlowSync alkaa synkronoida tietoja.
  3. Synkronoinnin jälkeen saat kehotuksen päivittää laiteohjelmisto.
  4. Valitse Kyllä. Uusi laiteohjelmisto asennetaan (asennus voi kestää hetken), ja A370 käynnistyy uudelleen.

Laiteohjelmistopäivitys ei aiheuta tietojen menetystä: A370:ssa olevat tiedot synkronoidaan Flow-verkkopalveluun ennen laiteohjelmiston päivittämistä.

Mobiililaitteen tai tabletin kautta

Voit myös päivittää laiteohjelmiston mobiililaitteen kautta, jos käytät Polar Flow ‑mobiilisovellusta A370:n harjoitus- ja aktiivisuustietojen synkronointiin. Sovellus kertoo, onko päivitys saatavana, ja opastaa sen asennuksessa. A370 kannattaa liittää virtalähteeseen ennen päivityksen aloittamista, jotta päivityksen asennus sujuu ongelmitta.

Laiteohjelmistopäivityksen langaton asennus voi kestää yhteysnopeudesta riippuen noin 20 minuuttia.