Olet täällä: Polar Flow > Polar Flow -verkkopalvelu > Suosikit

Suosikit

Voit tallentaa suosikkiharjoitustavoitteesi Flow-verkkopalvelussa suosikkeihin ja hallita niitä siellä. A370:ssa voi olla kerrallaan enintään 20 suosikkia. Jos Flow-verkkopalvelussa on yli 20 suosikkia, synkronoinnin yhteydessä A370-laitteeseen siirretään luettelon ensimmäiset 20 suosikkia. Näet ne A370:n Suosikit-valikossa.

Voit muuttaa suosikkien järjestystä verkkopalvelussa vetämällä ja pudottamalla. Valitse siirrettävä suosikki ja vedä se haluamaasi kohtaan luettelossa.

Harjoitustavoitteen lisääminen Suosikkeihin

1. Luo harjoitustavoite.
  2. Napsauta sivun oikeassa alakulmassa olevaa suosikkikuvaketta .
  3. Tavoite lisätään suosikkeihin.

tai

1. Avaa olemassa oleva tavoite päiväkirjastasi.
  2. Napsauta sivun oikeassa alakulmassa olevaa suosikkikuvaketta .
  3. Tavoite lisätään suosikkeihin.

Suosikin muokkaaminen

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa nimesi vieressä olevaa suosikkikuvaketta . Kaikki suosikkiharjoitustavoitteesi näytetään.
  2. Valitse haluamasi suosikki.
  3. Voit vaihtaa tavoitteen nimen. Napsauta TALLENNA.
  4. Jos haluat muokata muita tavoitteen tietoja, napsauta NÄYTÄ. Kun olet tehnyt kaikki tarvittavat muutokset, napsauta PÄIVITÄ MUUTOKSET.

Suosikin poistaminen

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa nimesi vieressä olevaa suosikkikuvaketta . Kaikki suosikkiharjoitustavoitteesi näytetään.
  2. Poista suosikki napsauttamalla poistettavan harjoitustavoitteen oikeassa yläkulmassa olevaa poistokuvaketta.