Olet täällä: Tärkeitä tietoja > Paristot ja akut

Paristot ja akut

Polar suosittelee, että tuotteen käyttöiän päätyttyä minimoit jätteistä ympäristölle ja ihmiselle aiheutuvat haitat noudattamalla paikallisia jätteidenkäsittelymääräyksiä ja hyödyntämällä elektronisten laitteiden lajittelua mahdollisuuksien mukaan. Älä hävitä tätä tuotetta lajittelemattoman yhdyskuntajätteen mukana.

A370:n akun lataaminen

A370:ssa on sisäinen ladattava akku. Ladattavia akkuja ei voi ladata uudelleen loputtomasti. Akun voi ladata ja sen varaus voi tyhjentyä yli 300 kertaa, ennen kuin akun kapasiteetissa näkyy merkittävää heikentymistä. Latauskertojen enimmäismäärä riippuu myös käytöstä ja käyttöolosuhteista.

Älä lataa akkua alle 0 °C:n tai yli +40 °C:n lämpötiloissa tai kun USB-portti on märkä.

Voit ladata akun seinäpistorasiasta. Seinäpistorasiasta lataaminen edellyttää USB-sovitinta (ei sisälly tuotepakkaukseen). Jos käytät USB-virtasovitinta, varmista, että sovittimessa on merkintä ”output 5Vdc” ja että sen antama virta on vähintään 500 mA. Käytä vain asianmukaisesti hyväksyttyä USB-virtasovitinta (merkintä ”LPS”, ”Limited Power Supply”, "UL listed” tai ”CE”).

Älä lataa Polar-tuotteita 9 voltin laturilla, sillä sen käyttö voi vahingoittaa Polar-tuotetta.

Voit ladata A370:n liittämällä sen tietokoneeseen. Samalla voit synkronoida laitteen FlowSync-sovelluksen kanssa.

1. Paina rannekkeen sisäpuolella olevan micro USB -portin kannen yläosa (A) alas ja kytke laitteen mukana toimitettu USB-johto (B) micro USB -porttiin.

2. Kytke johdon toinen pää tietokoneen USB-porttiin. Varmista, että USB-portti on kuiva, ennen kuin kytket A360:n tietokoneeseen. Jos akku on aivan tyhjä, latauksen käynnistyminen vie muutaman minuutin.

1. Synkronoinnin jälkeen näytön vihreä akkukuvake alkaa täyttyä.
  2. Kun vihreä akkukuvake on täyttynyt, A370:n akku on ladattu täyteen.

Älä säilytä akkua tyhjänä pitkiä aikoja äläkä pidä sitä aina täyteen ladattuna, sillä se voi vaikuttaa akun käyttöikään.

Akun kesto

Akun kesto on jopa neljä päivää ympärivuorokautisella aktiivisuuden seurannalla, jatkuvalla sykeseurannalla ja yhden tunnin päivittäisellä harjoittelulla, kun Älykkäät ilmoitukset ‑toiminto ei ole käytössä. Akun kestoon vaikuttavat monet tekijät, kuten A370:n käyttöympäristön lämpötila, käyttämäsi toiminnot, akun ikä sekä se, kuinka paljon näyttö on päällä. Käyttöaika lyhenee merkittävästi lämpötilan laskiessa selvästi nollan alapuolelle. A370:n pitäminen päällystakin alla pitää laitteen lämpimänä ja pidentää akun kestoa.

Ilmoitukset heikosta varauksesta

Akun varaus heikko. Lataa.

Akun varaus on heikko. A370:n lataaminen on suositeltavaa.

Lataa ennen harjoittelua.

Lataus ei riitä harjoituksen tallentamiseen. Voit aloittaa uuden harjoituksen vasta sitten, kun A370 on ladattu.

Jos näytössä ei näy mitään rannetta liikutettaessa tai painiketta painettaessa, akku on tyhjentynyt, ja A370 on siirtynyt lepotilaan. Lataa A370. Jos akku on tyhjentynyt kokonaan, latausanimaation ilmestyminen näyttöön voi kestää hetken.