Olet täällä: Ominaisuudet > Smart Coaching -ominaisuudet > Aktiivisuusopas

Aktiivisuusopas

Aktiivisuusopas-toiminto näyttää, kuinka aktiivinen olet ollut päivän aikana, ja kertoo, paljonko olet vielä jäljessä päiväkohtaisista fyysisen aktiivisuuden suosituksista. Voit seurata päivittäisen aktiivisuustavoitteen saavuttamista joko A370-laitteessa, Polar Flow ‑mobiilisovelluksessa tai Polar Flow ‑verkkopalvelussa.

Huomaa, että treenin tiedot eivät sisälly päivittäisiin aktiivisuustietoihin. Näin ollen fitness-mittarin Päiväni-valikossa sekä Polar Flow -mobiilisovelluksen ja -verkkopalvelun Aktiivisuus-kohdassa näkyvät askeleet, matka, aktiivinen aika ja kalorit sekä edistymisesi kohti päivittäistä aktiivisuustavoitettasi kertovat kaikesta tallennettujen treeniesi ulkopuolisesta aktiivisuudestasi.

A370:n aktiivisuusopas

Osassa A370:n kellotauluista näytetään myös päivittäisen aktiivisuustavoitteen kertyminen.

Valikon Päiväni-kohdassa näet aktiivisuuskortin, jossa on lisää tietoa päiväkohtaisesta aktiivisuudestasi. Tässä näet prosentteina, kuinka suuren osan päivittäisestä aktiivisuustavoitteestasi olet saavuttanut. Se näkyy myös aktiivisuuspalkista.

Napauttamalla palkkia näet esimerkin siitä, kuinka voit saavuttaa päivän tavoitteen. ”Jalkeilla" tarkoittaa alhaista intensiteettiä, "kävely" keskitason intensiteettiä ja "hölkkä" korkeaa intensiteettiä. Käytännölliset ohjeet, kuten ”kävele 50 min” tai ”hölkkää 20 min”, auttavat valitsemaan haluamasi tavan tavoitteen saavuttamiseen. Polar Flow verkkopalvelussa ja Polar Flow -sovelluksessa on lisää esimerkkejä alhaisen, keskitason ja korkean intensiteetin aktiviteeteista.

Katso lisätietoja kohdasta Aktiivisuuden seuranta 24/7.