Vi ste tukaj: Za začetek > Uvod

Uvod

Čestitke za vaš nov A370! Polar A370 je eleganten in športen sledilnik telesne pripravljenosti z neprekinjenim merjenjem srčnega utripa na zapestju, napredno analizo spanca Sleep Plus in Polarjevimi zaupanja vrednimi vadbenimi funkcijami. Pridobite takojšnji pregled nad vsakodnevnimi dejavnostmi na vašem A370 ali v aplikaciji Polar Flow. Skupaj s spletno storitvijo Polar Flow in aplikacijo Flow vam vaš A370 pomaga razumeti, kako vaše odločitve in navade vplivajo na vaše dobro počutje.

Ta uporabniški priročnik vam bo pomagal pri uporabi vaše nove naprave A370. Preverite video prikaze in najnovejšo različico tega uporabniškega priročnika na support.polar.com/en/A370.

  1. Prikazovalnik na dotik
  2. Gumb
  • Aktiviranje prikazovalnika: ko nosite sledilnik telesne pripravljenosti, pritisnite gumb in obrnite zapestje.
  • Spreminjanje prikaza ure: v časovnem pogledu pritisnite in držite prikazovalnik ter podrsajte navzgor ali navzdol po njem. Nato izberite enega od prikazov, tako da ga tapnete.

Polar A370

Polar A370 je eleganten in športen sledilnik telesne pripravljenosti, ki vam omogoča nadzor srčnega utripa z njegovim beleženjem na zapestju 24/7. Beleži vaš vsakodnevni spanec, razdaljo in porabljene kalorije ter vam prikazuje pametna obvestila iz telefona. Napredna analiza spanca Polar Sleep Plus beleži vaše vzorce spanja in vam zagotavlja povratne informacije o spancu. Polar A370 vam s pomočjo Polarjevih zaupanja vrednih vadbenih funkcij, npr. območij srčnega utripa in Polarjevega tekaškega programa, omogoča pametnejšo vadbo, s pomočjo GPS-funkcije vašega mobilnega telefona pa beleži vašo hitrost in razdaljo med vadbami na prostem. Polar A370 lahko uporabite kot senzor srčnega utripa in vaš srčni utrip povežete z aplikacijami za beleženje telesne pripravljenosti ali združljivimi napravami Bluetooth, kot so vadbene naprave Polar, npr. Polar M460. Dodatne zapestnice lahko kupite ločeno.

Kabel USB

Kompletu z izdelkom je priložen standardni kabel USB . Uporabite ga lahko za polnjenje baterije in sinhronizacijo podatkov med A370 in spletno storitvijo Flow s programsko opremo FlowSync.

Aplikacija Polar Flow

Vaš A370 lahko začnete uporabljati skupaj z aplikacijo Flow in A370 tudi brezžično posodabljate. Oglejte si kratek povzetek podatkov o aktivnosti in vadbi. Aplikacija Flow brezžično sinhronizira vaše podatke o aktivnosti in vadbi s spletno storitvijo Polar Flow. Kupite jo lahko v trgovini App StoreSM ali Google PlayTM.

Programska oprema Polar FlowSync

Polarjeva programska oprema FlowSync vam omogoča sinhronizacijo podatkov med vašim A370 in storitvijo Polar Flow na vašem računalniku. Za začetek uporabe vašega A370 pojdite na flow.polar.com/start, da prenesete in namestite programsko opremo FlowSync.

Spletna storitev Polar Flow

Načrtujte svojo vadbo, sledite svojim dosežkom, pridobite navodila in si oglejte natančno analizo vaše dejavnosti in rezultatov vadbe. S svojimi dosežki seznanite vse svoje prijatelje. Vse to je na voljo na spletni strani flow.polar.com.