Vă aflați aici: Antrenamentul > Purtarea dispozitivului A370

Purtarea dispozitivului A370

Dispozitivul A370 măsoară continuu ritmul cardiac de la nivelul încheieturii mâinii în timpul purtării zilnice și al exercițiilor. Pentru a obține valori precise ale ritmului cardiac, caută o ajustare confortabilă pentru încheietura mâinii tale urmând acești pași.

În timpul purtării zilnice a dispozitivului, fixează brățara în vârful încheieturii mâinii, imediat după osul încheieturii. NU pune dispozitivul de monitorizare a formei fizice în vârful osului încheieturii mâinii. Brățara poate fi puțin largă atâta timp cât senzorul din partea din spate îți atinge pielea și stă fixat în timp ce te miști.

Când începi o sesiune de antrenament, strânge brățara puțin, astfel încât senzorul să nu se miște când faci exerciții. Brățara nu trebuie nici să fie strânsă încât să creeze disconfort. Nu uita să lărgești brățara după finalizarea antrenamentului, pentru o ajustare confortabilă.

Dacă ai tatuaje în zona încheieturii, încearcă să nu așezi senzorul exact pe tatuaj, pentru că s-ar putea să nu obții valori precise.

De asemenea, este o idee bună să încălzești pielea dacă mâinile și pielea ta se răcesc ușor. Pune sângele în mișcare înainte de a începe antrenamentul!

În sporturile în care este mai dificil să păstrezi senzorul nemișcat pe încheietură sau dacă există presiuni sau mișcări musculare sau ale tendoanelor în zona senzorului, îți recomandăm să utilizezi un senzor Polar H10 cu o curea de fixat în jurul toracelui, pentru a măsura mai exact ritmul cardiac.

Urmărește intervalele de ritm cardiac direct de pe dispozitiv și obține sfaturi privind sesiunile de antrenament pe care le-ai planificat în serviciul web Flow.

Cu toate că există numeroase indicii subiective în ceea ce privește modul în care se comportă organismul în timpul exercițiilor (efortul perceput, ritmul respirației, senzațiile fizice), niciunul nu este atât de credibil ca măsurarea ritmului cardiac. Acesta este un element obiectiv și este afectat deopotrivă de factori interni și externi, ceea ce înseamnă că vei avea o măsurare care reflectă fidel starea fizică.