Vă aflați aici: Polar Flow > Serviciul Web Polar Flow > Planifică-ți antrenamentul

Planifică-ți antrenamentul

Planifică-ți antrenamentul în serviciul web Flow creând obiective de antrenament detaliate și sincronizându-le cu dispozitivul A370 prin programul software FlowSync sau prin aplicația Flow. Dispozitivul A370 te va îndruma spre atingerea obiectivului în timpul antrenamentului. Dispozitivul A370 folosește intervalele de ritm cardiac în sesiunile de antrenament pe care le-ai planificat în serviciul web Flow; funcția EnergyPointer (Indicator de energie) nu este disponibilă.

 • Quick Target (Obiectiv rapid): selectează ca obiectiv o durată sau numărul de calorii pe care dorești să le arzi în timpul antrenamentului. De exemplu, poți alege să arzi 500 kcal sau să alergi timp de 30 de minute.
 • Phased Target (Obiectiv pe faze): poți să împarți sesiunea de antrenament în faze și să setezi durate și intensități diferite pentru fiecare dintre ele. Această funcție este utilă, de exemplu, pentru crearea unei sesiuni de antrenament cu intervale și adăugarea unor faze de încălzire și de revenire adecvate.
 • Favorites (Favorite): Creează un obiectiv și adaugă-l la Favorites (Favorite) pentru a-l accesa ușor de fiecare dată când dorești să-l atingi din nou.

Crearea unui obiectiv de antrenament

 1. Accesează Diary (Jurnal) și dă clic pe Add (Adăugare) > Training target (Obiectiv de antrenament).
 2. În vizualizarea Add training target (Adăugare obiectiv de antrenament), selectează Quick (Rapid) sau Phased (Pe faze).

Quick Target (Obiectiv rapid)

 1. Selectează Quick (Rapid).
 2. Alege Sport, introdu Target name (Numele obiectivului) (maximum 45 de caractere), Date (Data), Time (Ora) și orice Notes (Note) (opțional) dorești să adăugi.
 3. Introdu durata sau numărul de calorii. Poți introduce doar una dintre aceste valori.
 4. Dă clic pe pictograma favorite dacă dorești să adaugi obiectivul la Favorites (Favorite).
 5. Dă clic pe Save (Salvare) pentru a adăuga obiectivul la Diary (Jurnal).

Phased Target (Obiectiv pe faze)

 1. Selectează Phased (Pe faze).
 2. Alege Sport, introdu Target name (Numele obiectivului) (maximum 45 de caractere), Date (Data), Time (Ora) și orice Notes (Note) (opțional) dorești să adăugi.
 3. Alege una dintre opțiunile de a crea un obiectiv pe faze nou (CREATE NEW) și de a utiliza șablonul (USE TEMPLATE).
 4. Adaugă faze la obiectiv. Dă clic pe DURATION (Durată) pentru a adăuga o fază bazată pe durată. Alege numele și durata pentru fiecare fază, stabilește dacă dorești să fie manuală sau automată începerea următoarei faze și setează intensitatea.
 5. Dă clic pe pictograma favorite dacă dorești să adaugi obiectivul la Favorites (Favorite).
 6. Dă clic pe Save (Salvare) pentru a adăuga obiectivul la Diary (Jurnal).

Favorites (Favorite)

Dacă ai creat un obiectiv și l-ai adăugat la favorite, îl poți utiliza ca obiectiv planificat.

 1. Alege FAVORITE TARGETS (Obiective favorite). Apar obiectivele tale favorite.
 2. Dă clic pe USE (Utilizează) pentru a selecta un obiectiv favorit ca șablon pentru un alt obiectiv.
 3. Introdu Date (Data) și Time (Ora).
 4. Poți modifica obiectivul după cum dorești sau îl poți lăsa ca atare.

  Modificarea obiectivului în această vizualizare nu afectează obiectivul favorit. Dacă dorești să modifici obiectivul favorit, accesează FAVORITES (Favorite) dând clic pe pictograma steluță de lângă numele și fotografia de profil.
 5. Dă clic pe ADD TO DIARY (Adăugare la jurnal) pentru a adăuga obiectivul în Diary (Jurnal).

Sincronizarea obiectivelor cu dispozitivul A370

Nu uita să sincronizezi obiectivele de antrenament din serviciul web Flow pe dispozitivul A370 prin programul software FlowSync sau aplicația Flow. Dacă nu le sincronizezi, vor fi vizibile doar în jurnalul sau în lista de favorite din serviciul web Flow.

După sincronizarea obiectivelor de antrenament pe dispozitivul A370, le vei găsi în lista Favorites (Favorite).

Pentru informații privind începerea unei sesiuni pentru atingerea obiectivului de antrenament, consultă secțiunea Începerea unei sesiuni de antrenament