Vă aflați aici: Informații importante > Întreținerea dispozitivului A370

Întreținerea dispozitivului A370

Ca orice dispozitiv electronic, Polar A370 trebuie manipulat cu grijă. Sugestiile de mai jos te vor ajuta să îndeplinești obligațiile pentru garanție și să te bucuri de acest produs timp de mulți ani.

Cablul USB trebuie conectat cu atenție, pentru a evita deteriorarea portului USB al dispozitivului.

Nu încărca dispozitivul când portul USB este umed. Înainte de a efectua încărcarea, lasă capacul portului USB deschis pentru ca portul să se usuce. Astfel, încărcarea și sincronizarea vor decurge fără probleme.

Păstrează curat dispozitivul de antrenament.

  • Îți recomandăm să speli dispozitivul și brățara din silicon după fiecare sesiune de antrenament sub jet de apă cu un săpun blând. Trage dispozitivul din brățară și spală-l separat. Șterge-le cu un prosop moale.

Este esențial să speli dispozitivul și brățara dacă le porți într-o piscină unde se folosește clor pentru curățare.

  • Dacă nu porți dispozitivul 24/7, șterge orice urmă de umezeală înainte de a-l depozita. Nu-l depozita într-un material care nu respiră sau într-un mediu umed, de exemplu, o pungă de plastic sau o geantă de sport umedă.
  • Șterge-l cu un prosop moale atunci când este nevoie. Utilizează un prosop de hârtie umed pentru a șterge praful de pe dispozitivul de antrenament. Pentru a păstra rezistența la apă, nu spăla dispozitivul de antrenament sub presiune. Nu folosi niciodată alcool sau vreun material abraziv, de exemplu, lână metalică sau produse chimice de curățat.
  • Când conectezi dispozitivul A370 la un computer sau la un încărcător, verifică să nu fie umezeală, păr, praf sau mizerie pe conectorul USB al dispozitivului. Șterge cu grijă orice urmă de praf sau umezeală. Nu utiliza unelte ascuțite pentru curățare pentru a evita zgârierea.

Temperaturile de operare sunt cuprinse între -10°C și +50°C/+14°F și +122°F.

Depozitarea

Păstrează dispozitivul de antrenament într-un loc răcoros și uscat. Nu-l depozita într-un mediu umed, într-un material care nu permite trecerea aerului (o pungă de plastic sau o geantă de sport) și lângă un material conductor (prosop umed). Nu expune dispozitivul de antrenament la lumina directă a soarelui pe perioade lungi de timp, de exemplu, nu-l lăsa într-o mașină sau montat pe cadrul unei biciclete.

Se recomandă să păstrezi dispozitivul de antrenament parțial sau complet încărcat. Bateria se descarcă treptat când dispozitivul este depozitat. Dacă urmează să depozitezi dispozitivul de antrenament timp de mai multe luni, se recomandă să-l reîncarci după câteva luni. Acest lucru va prelungi durata de viață a bateriei.

Usucă și depozitează cureaua și conectorul senzorului de ritm cardiac separat pentru a maximiza durata de viață a bateriei. Păstrează senzorul de ritm cardiac într-un loc răcoros și uscat. Pentru a preveni oxidarea clemelor, nu păstra senzorul de ritm cardiac umed într-un material care nu respiră, cum ar fi o geantă de sport. Nu expune senzorul de ritm cardiac la lumina directă a soarelui pe perioade lungi.

Service

Pe timpul perioadei de garanție de doi ani, îți recomandăm ca activitățile de service să fie realizate numai de către un centru service autorizat Polar. Garanția nu acoperă daunele sau pagubele cauzate de un service neautorizat de Polar Electro. Pentru informații suplimentare, consultă secțiunea Garanția internațională Polar limitată.

Pentru datele de contact și adresele tuturor centrelor de service Polar, accesează support.polar.com și site-urile fiecărei țări.