Vă aflați aici: Polar Flow > Sincronizarea

Sincronizarea

Poți transfera datele de pe dispozitivul A370 prin portul USB cu programul software FlowSync sau fără fir cu Bluetooth Smart® prin aplicația Flow. Pentru a putea sincroniza datele între dispozitivul A370 și serviciul web și aplicația Flow, trebuie să ai un cont Polar și programul software FlowSync. Ai creat deja contul și ai descărcat programul software dacă ai configurat dispozitivul A370 pe flow.polar.com/start. Dacă ai realizat configurarea rapidă când ai început să utilizezi dispozitivul A370, accesează flow.polar.com/start pentru a realiza această configurare. Descarcă aplicația Flow pe dispozitivul mobil din App Store sau Google Play.

Nu uita să sincronizezi și să menții datele actualizate între dispozitivul A370, serviciul web și aplicația mobilă, oriunde te-ai afla.

Sincronizarea cu aplicația mobilă Flow

Înainte de a sincroniza, asigură-te că:

  • Ai un cont Polar și aplicația Flow.
  • Ai activat funcția Bluetooth pe dispozitivul mobil, iar modul avion nu este pornit.
  • Ai interconectat dispozitivul A370 cu dispozitivul mobil. Pentru informații suplimentare, consultă secțiunea Aplicația Polar Flow.

Sincronizarea manuală a datelor:

  1. Conectează-te la aplicația Flow și apasă lung butonul dispozitivului A370.
  2. Apare mesajul Searching (Se caută), urmat de mesajul Connecting (Se conectează), iar apoi de Syncing (Se sincronizează).
  3. Când procesul este finalizat, apare mesajul Completed (Finalizat).

Dispozitivul de monitorizare a formei fizice realizează în fiecare oră sincronizarea cu aplicația Polar Flow fără a fi nevoie să-l pornești. De asemenea, după fiecare sesiune de antrenament, alertă de inactivitate, obiectiv de activitate atins sau testare a condiției fizice, datele sunt sincronizate cu aplicația în fundal.

Când sincronizezi dispozitivul A370 cu aplicația Flow, datele privind activitatea și antrenamentul sunt sincronizate automat cu serviciul web Flow printr-o conexiune internet.

Pentru asistență și informații suplimentare despre utilizarea aplicației Polar Flow, accesează support.polar.com/en/support/Flow_app

Sincronizarea cu serviciul web Flow prin FlowSync

Pentru a sincroniza datele cu serviciul web Flow, ai nevoie de programul software FlowSync. Accesează flow.polar.com/start, descarcă și instalează acest software înainte de a încerca sincronizarea.

  1. Conectează dispozitivul A370 la computer folosind cablul USB. Asigură-te că programul software FlowSync rulează.
  2. Fereastra FlowSync se deschide pe computer și începe sincronizarea.
  3. Când procesul este finalizat, apare mesajul Completed (Încheiat).

De fiecare dată când conectezi dispozitivul A370 la computer, programul software Polar FlowSync va transfera datele în serviciul web Polar Flow și va sincroniza orice setare pe care ai schimbat-o. Dacă sincronizarea nu începe automat, pornește FlowSync de la pictograma de pe desktop (Windows) sau din dosarul cu aplicații (Mac OS X). De fiecare dată când este disponibilă o actualizare firmware, FlowSync te va anunța și îți va cere să o instalezi.

Dacă modifici setările în serviciul web Flow în timp ce dispozitivul A370 este conectat la computer, apasă butonul de sincronizare în FlowSync pentru a transfera setările pe A370.

Pentru asistență și informații suplimentare despre utilizarea serviciului web Flow, accesează support.polar.com/en/support/flow

Pentru asistență și informații suplimentare despre utilizarea software-ului FlowSync software, accesează support.polar.com/en/support/FlowSync