Vă aflați aici: Antrenamentul > Începerea unei sesiuni de antrenament

Începerea unei sesiuni de antrenament

În modul de vizualizare a orei, glisează ecranul în sus sau în jos și atinge opțiunea Training (Antrenament) pentru a accesa modul pre-antrenament: apare o pictogramă inimă pentru a afișa ritmul cardiac odată ce este găsit. Dacă utilizezi poziția telefonului mobil, cercul pictogramei GPS devine static atunci când poziția este găsită.

Alege profilul sportiv pe care dorești să-l folosești glisând în sus sau în jos.

Atinge pictograma de sport dorită pentru a începe sesiunea de antrenament.

Pentru mai multe informații despre ce poți face cu dispozitivul A370 în timpul antrenamentului, consultă secțiunea Functions During Training (Funcții în timpul antrenamentului).

Pentru a întrerupe o sesiune de antrenament, apasă butonul. Când dispozitivul A370 intră în modul pauză, este afișat mesajul Paused (Sesiune întreruptă). Pentru a continua sesiunea de antrenament, atinge pictograma verde în formă de săgeată.

Pentru a încheia o sesiune de antrenament, apasă lung butonul în timpul înregistrării antrenamentului sau când sesiunea este întreruptă, până când este afișat rezumatul sesiunii. O altă opțiune este să atingi timp de trei secunde pictograma roșie de stop pentru a opri înregistrarea.

Începerea unei sesiuni de antrenament cu un obiectiv

Poți planifica antrenamentul, să creezi obiective de antrenament detaliate în serviciul web Flow și să le sincronizezi cu dispozitivul A370 prin programul software FlowSync sau aplicația Flow. Dispozitivul A370 te va îndruma spre atingerea obiectivului în timpul antrenamentului.

Începerea unei sesiuni de antrenament cu un obiectiv:

  1. Accesează My day (Ziua mea).
  2. Alege obiectivul din listă atingându-l.
  3. Alege sportul dorit prin apăsarea pictogramei asociate acestuia.
  4. Se afișează ecranul de antrenament și poți începe antrenamentul.