Vă aflați aici: Caracteristici > Notificările inteligente (iOS)

Notificările inteligente (iOS)

Funcția de notificări inteligente îți permite să primești, pe dispozitivul Polar, alerte despre apelurile și mesajele primite și notificările transmise de aplicații. Vei primi aceleași notificări pe dispozitivul Polar ca pe ecranul telefonului. Când efectuezi antrenamente cu intervale de ritm cardiac cu dispozitivul A370, poți primi numai notificări privind apelurile dacă aplicația Polar Flow rulează pe telefon.

 • Asigură-te că ai cea mai recentă versiune de firmware a dispozitivului A370 și cea mai nouă versiune a aplicației Polar Flow.
 • Pentru a utiliza funcția de notificări inteligente, trebuie să ai instalată aplicația Polar Flow pentru iOS, iar dispozitivul A370 trebuie să fie interconectat cu aplicația.
 • Reține că, atunci când funcția de notificări inteligente este activată, bateria dispozitivului Polar și cea a telefonului se vor descărca mai rapid, deoarece funcția Bluetooth este permanent activată.

Setări pentru notificări inteligente

Aplicația mobilă Polar Flow

În aplicația mobilă Polar Flow, caracteristica de notificări inteligente este dezactivată în mod implicit.

Activează/Dezactivează funcția de notificări inteligente în aplicația mobilă, după cum urmează:

 1. Pornește aplicația mobilă Polar Flow.
 2. Dacă ai mai mult de un dispozitiv Polar, accesează Devices (Dispozitive) și pagina privind dispozitivul A370.
 3. Din meniul Smart notifications (Notificări inteligente), selectează On (Activare), On (no preview) (Activare (fără previzualizare)) sau Off (Dezactivare).
 4. Sincronizează dispozitivul A370 cu aplicația mobilă apăsând lung butonul dispozitivului.
 5. Pe ecranul dispozitivului A370 va apărea mesajul Smart notifications on (Notificări inteligente activate) sau Smart notifications off (Notificări inteligente dezactivate).

Nu uita să sincronizezi dispozitivul A370 cu aplicația mobilă de fiecare dată când modifici setările privind notificările din aplicația mobilă Polar Flow.

Setarea Do not disturb (Nu deranja) în aplicația Polar Flow

Setarea Do not disturb (Nu deranja) dezactivează pornirea ecranului la mișcarea încheieturii mâinii, astfel că îți permite să te odihnești mai bine în întuneric, de exemplu în dormitor.

Dacă dorești să dezactivezi alertele de notificare în anumite intervale orare ale zilei, setează modul Do not disturb (Nu deranja) în aplicația mobilă Polar Flow. Când această funcție este activată, nu vei primi alerte de notificare pe parcursul intervalului de timp setat. Funcția Do not disturb (Nu deranja) este activată implicit, iar intervalul de timp setat este 10 pm – 7 am.

Modifică setările funcției Do not disturb (Nu deranja) după cum urmează:

 1. Pornește aplicația mobilă Polar Flow.
 2. Dacă ai mai mult de un dispozitiv Polar, accesează Devices (Dispozitive) și pagina privind dispozitivul A370.
 3. Activează sau dezactivează modul Do not disturb (Nu deranja) și setează începutul și sfârșitul intervalului de timp pentru acesta.
 4. Sincronizează dispozitivul A370 cu aplicația mobilă apăsând lung butonul dispozitivului.

Setarea Do not disturb (Nu deranja) pe dispozitivul A370

Poți dezactiva alertele privind notificările direct de pe dispozitivul A370 în felul următor:

 1. Accesează meniul Settings (Setări).
 2. Atingeți pictograma Do not disturb (Nu deranja):

Pe ecran apare mesajul Do not disturb is on (Modul Nu deranja este activat). Pictograma semilună apare în modul de afișare a orei când funcția este activată:

Pentru a activa alertele privind notificările, repetă pașii.

Setările telefonului

Setările privind notificările de pe telefonul tău determină ce notificări vei primi pe dispozitivul A370. Modificarea setărilor privind notificările pe telefonul cu iOS:

 1. Accesează Settings > Notifications (Setări > Notificări) și selectează aplicația dorită.
 2. Asigură-te că funcția Notifications (Notificări) este activată și că la punctul alert style (stil de alertă) s-a selectat Banners (Bannere) sau Alerts (Alerte).

  Reține că, în timpul sesiunilor de antrenament, vei primi numai notificări privind apelurile și mesaje referitoare la poziție.

Utilizarea

Când primești o alertă, dispozitivul Polar te va notifica discret, printr-o vibrație. Când primești un apel, poți alege să-l preiei, să oprești sunetul notificării sau să respingi apelul respectiv (numai cu iOS 8). Oprirea sunetului va trece în modul silențios doar dispozitivul Polar, nu și telefonul. Dacă primești o notificare în timp ce primești un apel, notificarea respectivă nu va fi afișată.

În timpul unei sesiuni de antrenament, poți primi apeluri și indicații de navigare (numai cu Google Maps) dacă aplicația Flow rulează pe telefon. Nu vei primi notificări (e-mail, calendar, aplicații etc.) în timpul sesiunilor de antrenament.

Respingerea notificărilor

Notificările pot fi respinse manual sau prin expirarea limitei de timp. Respingerea manuală a notificărilor implică îndepărtarea acestora și de pe ecranul telefonului. Respingerea prin expirarea limitei de timp îndepărtează notificările doar de pe dispozitivul Polar, acestea fiind în continuare disponibile pe telefon.

Respingerea notificărilor de pe ecran:

 • Manual: apasă butonul lateral.

  Prin expirarea limitei de timp: notificarea va dispărea după 30 de secunde dacă nu o îndepărtezi manual.

Funcția Smart Notifications (Notificări inteligente) utilizează conexiunea Bluetooth

Conexiunea Bluetooth și funcția de notificări inteligente funcționează între dispozitivul A370 și telefon când acestea se află în raza vizuală, la o distanță de 5 m/16 ft unul față de celălalt. Dacă dispozitivul A370 se află în afara razei de acoperire pentru mai puțin de două ore, telefonul restabilește conexiunea în mod automat în termen de 15 minute de la revenirea dispozitivului în zona de acoperire.

Dacă dispozitivul A370 se află în afara razei de acoperire pentru mai mult de două ore, restabilește conexiunea prin apăsarea lungă a butonului de pe dispozitiv.