Vă aflați aici: Caracteristici > Caracteristici Smart Coaching > Funcția Polar Sleep Plus

Polar Sleep PlusTM

Dacă porți dispozitivul A370 pe timpul nopții, acesta monitorizează somnul. Acesta detectează când adormi și când te trezești și colectează datele pentru o analiză mai aprofundată în serviciul web și aplicația Polar Flow. Dispozitivul A370 observă mișcările mâinii în timpul nopții pentru a monitoriza toate întreruperile pe durata somnului și îți arată cât timp ai dormit de fapt.

Datele privind somnul pe dispozitivul A370

Poți afișa datele privind somnul pe bilețelul referitor la somn din meniul My day (Ziua mea). Pentru informații detaliate, atinge bilețelul.
  • Opțiunea Sleep time (Timpul de somn) îți arată întreaga durată a somnului, din momentul în care ai adormit până în momentul trezirii.
  • Opțiunea Actual sleep (Somnul propriu-zis) îți arată cât timp ai dormit, din momentul în care ai adormit până în momentul trezirii. Mai exact, înseamnă durata somnului minus întreruperile. Somnul propriu-zis include doar durata în care chiar ai dormit.
  • Sleep continuity (Continuitatea somnului) este o opțiune de evaluare a gradului de continuitate a somnului.
  • Îți arată de câte ori ai adormit și te-ai trezit.
  • Îți oferă feedback pe baza datelor privind somnul, durata de somn dorită și modul în care ți-ai evaluat somnul.
  • De asemenea, îți evaluează somnul printr-o pictogramă smiley.

Datele privind somnul în aplicația și serviciul web Polar Flow

Datele privind somnul sunt afișate în serviciul web și aplicația Flow după ce dispozitivul A370 este sincronizat. Aplicația și serviciul web Flow afișează datele privind somnul în modurile de vizualizare pentru o noapte și o săptămână. Cu serviciul web Flow poți vedea datele privind somnul din fila Sleep (Somn) din Diary (Jurnal). De asemenea, poți include datele privind somnul în Activity reports (Rapoartele de activitate) din fila Progress (Progres).

Cu serviciul web și aplicația Flow, poți seta opțiunea Your preferred sleep time (Timpul dorit de somn) pentru a stabili cât de mult dorești să dormi în fiecare noapte. De asemenea, ai și posibilitatea de a-ți evalua somnul. Vei primi un feedback referitor la modul în care ai dormit pe baza datelor privind somnul, durata de somn dorită și evaluarea somnului.

Urmărindu-ți tiparele de somn, poți vedea dacă sunt afectate de orice fel de schimbări din viața zilnică și găsi echilibrul potrivit între odihnă, activitatea zilnică și antrenament.