Vă aflați aici: Noțiuni introductive > Configurarea dispozitivului A370

Configurarea dispozitivului A370

Când primești dispozitivul A370, acesta se află în modul de depozitare. Se activează când este conectat la un computer pentru configurare sau la un cablu USB pentru încărcare. Îți recomandăm să încarci bateria înainte de a începe să folosești dispozitivul A370. Dacă bateria este descărcată complet, sunt necesare câteva minute până la începerea încărcării. Pentru informații detaliate despre încărcarea bateriei, timpii de funcționare a bateriei și notificările privind nivelul de încărcare a bateriei, consultă secțiunea Bateriile.

Alegerea unei opțiuni de configurare: un computer sau un dispozitiv mobil compatibil

Poți alege între configurarea dispozitivului A370 cu ajutorul unui computer și al unui cablu USB sau configurarea fără fir, cu ajutorul unui dispozitiv mobil compatibil. În cazul ambelor metode, este necesară o conexiune la internet.

 • Configurarea mobilă este potrivită în cazul în care nu ai acces la un computer cu port USB, dar poate dura mai mult.
 • Configurarea prin cablu este mai rapidă și permite încărcarea concomitentă a dispozitivului A370, dar trebuie să ai la dispoziție un cablu USB și un computer.

Opțiunea A: configurarea cu ajutorul unui computer

 1. Accesează flow.polar.com/start și instalează programul software FlowSync, pentru a configura dispozitivul A370 și pentru a actualiza versiunea de firmware dacă este necesar.
 2. Apasă partea de sus (A) a capacului USB din interiorul brățării pentru a avea acces la portul micro USB și conectează cablul USB furnizat (B).
  Nu încărca dispozitivul în cazul în care portul USB este umed. Dacă portul USB al dispozitivului A370 s-a udat, lasă-l să se usuce înainte de conectare.

 3. Introdu celălalt capăt al cablului în portul USB al computerului pentru a configura dispozitivul și a încărca bateria (C).

 1. Apoi, vei fi ghidat prin etapele de înregistrare în serviciul web Polar Flow și de personalizare a dispozitivului A370.

  Pentru a obține date exacte și personalizate privind activitatea și antrenamentul, este important să introduci date fizice corecte când te înregistrezi în serviciul web. În timpul înregistrării, poți selecta limba și obține cea mai nouă versiune de firmware pentru dispozitivul A370.

Când închizi capacul portului USB, asigură-te că acesta se fixează corespunzător pe dispozitiv.

După terminarea configurării, ești gata să începi. Distracție plăcută!

Opțiunea B: configurarea cu ajutorul aplicației Polar Flow instalate pe un telefon mobil sau o tabletă

Dispozitivul A370 se conectează fără fir la aplicația mobilă Polar Flow prin funcția Bluetooth Smart. Prin urmare, nu uita să activezi funcția pe dispozitivul mobil.

 1. Pentru a te asigura că dispozitivul A370 este încărcat suficient în timpul configurării mobile, conectează-l prin cablul USB la un port USB alimentat cu energie sau la un adaptor USB. Asigură-te că adaptorul este marcat cu „output 5Vdc” (putere maximă 5 V c.c.) și că oferă o intensitate minimă de 500 mA. Pe ecran apare un cerc animat cu pictogramele Bluetooth și USB.

  Nu încărca dispozitivul când portul USB este umed. Dacă portul USB al dispozitivului A370 s-a udat, lasă-l să se usuce înainte de conectare.

 2. Accesează magazinul de aplicații App StoreSM sau Google PlayTM de pe dispozitivul mobil și caută și descarcă aplicația Polar Flow.
  Informațiile privind compatibilitatea cu dispozitivele mobile sunt disponibile pe support.polar.com.

 3. Când pornești aplicația Flow, aceasta detectează noul dispozitiv A370 aflat în apropiere și îți solicită interconectarea acestuia. Acceptă solicitarea de interconectare și introdu în aplicația Flow codul de interconectare Bluetooth de pe dispozitivul A370.
  Asigură-te că dispozitivul A370 este pornit, pentru a permite conectarea.

 4. Apoi, creează un cont Polar sau conectează-te dacă ai deja unul. Vei fi ghidat prin etapele de înregistrare și configurare în aplicație. Atinge Save and sync (Salvează și sincronizează) după ce ai efectuat toate setările. Setările tale personalizate vor fi transferate la brățară.
  Pentru a obține date exacte și personalizate privind activitatea și antrenamentul, este important să introduci date corecte.

  Este posibil ca versiunea de firmware a dispozitivului A370 să fie actualizată în cursul configurării fără fir. În funcție de conexiune, acest proces poate dura până la 20 minute. Pe dispozitivul A370 va fi instalat pachetul de limbă care corespunde opțiunii pe care ai selectat-o în timpul configurării, proces care va dura de asemenea ceva timp.
 5. După realizarea sincronizării, pe ecranul dispozitivului A370 se va afișa ora.

Ești gata să începi! Distracție plăcută!