Vă aflați aici: Polar Flow > A370 Manualul de utilizare | Serviciul web Polar Flow

Serviciul web Polar Flow

Serviciul web Polar Flow îți afișează obiectivul de activitate și detaliile privind activitatea și te ajută să înțelegi cum îți afectează starea de bine obiceiurile și alegerile tale zilnice. Serviciul web Polar Flow îți permite să planifici și să analizezi fiecare detaliu al antrenamentului și să afli mai multe despre performanța și progresul tău pe termen lung. Configurează și personalizează dispozitivul A370 pentru a corespunde perfect nevoilor tale de antrenament, prin adăugarea de profiluri sportive și adaptarea setărilor. Poți împărtăși cele mai importante momente ale antrenamentelor cu prietenii tăi în comunitatea Flow.

Pentru a începe să utilizezi serviciul web Flow, configurează dispozitivul A370 accesând flow.polar.com/start. Pe acest site, vei fi îndrumat să descarci și să instalezi programul software FlowSync pentru sincronizarea datelor între dispozitivul A370 și serviciul web și să creezi un cont de utilizator pentru serviciul web. De asemenea, instalează aplicația Flow pe dispozitivul mobil pentru analiză instantanee și sincronizarea ușoară a datelor cu serviciul web.

Feed (Flux)

În Feed (Flux), poți vedea ce ai mai făcut tu și prietenii tăi în ultima vreme. Vezi cele mai recente sesiuni de antrenament și rezumate ale activităților, împărtășește cele mai importante reușite, adaugă comentarii și apreciază activitățile prietenilor.

Explore (Explorare)

În Explore (Explorare), poți naviga pe hartă și vedea sesiunile de antrenament distribuite de alți utilizatori, cu informații privind traseele parcurse. De asemenea, poți parcurge traseele altor persoane, având astfel posibilitatea de a vedea punctele corespunzătoare momentelor lor importante.

Diary (Jurnal)

În Diary (Jurnal), poți vedea activitatea zilnică, sesiunile de antrenament planificate (obiectivele de antrenament), precum și rezultatele antrenamentelor și ale testelor de condiție fizică din trecut.

Progress (Progres)

În Progress (Progres), poți urmări evoluția ta cu ajutorul unor rapoarte. Rapoartele sunt un mod accesibil de a-ți urmări progresul pe parcursul antrenamentelor pe perioade mai lungi. În rapoartele săptămânale, lunare și anuale, poți alege sportul pentru raport. În cazul unui raport pentru o perioadă personalizată, poți alege atât perioada, cât și sportul. Alege perioada de timp și sportul pentru raport din listele derulante și apasă pictograma roată pentru a alege ce date dorești să vezi în graficul raportului.

Pentru asistență și informații suplimentare despre utilizarea serviciului web Flow, accesează support.polar.com/en/support/flow.

Comunitatea

În Flow Groups (Grupuri Flow), Clubs (Cluburi) și Events (Evenimente), poți căuta alte persoane care se antrenează pentru același eveniment sau în același loc ca tine. O altă opțiune este să creezi propriul tău grup pentru persoanele cu care dorești să te antrenezi. Poți să partajezi exercițiile și sfaturile tale de antrenament, să adaugi comentarii la rezultatele altor membri și să devii membru al comunității Polar. În Flow Clubs (Cluburi Flow), poți vedea programele cursurilor și te poți înscrie la cursuri. Înscrie-te și găsește motivația de care ai nevoie participând la comunitățile sociale de antrenament!

Programele

Programul de alergare Polar este personalizat pentru obiectivul tău pe baza intervalelor de ritm cardiac Polar, ținând cont de atributele tale personale și de istoricul tău de antrenament. Programul este inteligent și se adaptează pe parcurs, în funcție de evoluția ta. Programele de alergare Polar sunt disponibile pentru probele de 5 km, 10 km, semi-maraton și maraton. Acestea includ între două și cinci antrenamente pe săptămână, în funcție de program. Este extrem de simplu!

Pentru asistență și informații suplimentare despre utilizarea serviciului web Flow, accesează support.polar.com/en/support/flow.