Vă aflați aici: Noțiuni introductive > Structura meniului

Structura meniului

Poți activa ecranul printr-o mișcare a încheieturii mâinii sau prin apăsarea butonului lateral.

Accesează meniul și navighează prin acesta glisând ecranul tactil în sus sau în jos. Selectează elemente prin atingerea pictogramelor și revino prin apăsarea butonului lateral.

Activity (Activitate)

Obiectivul zilnic de activitate apare în anumite interfețe de ceas și în bara de activitate din meniul My day (Ziua mea). De exemplu, umplerea numerelor de pe interfața ceasului cu o culoare indică progresul realizat până la obiectiv.

Pentru informații suplimentare, consultă secțiunea Urmărirea activității 24/7

Ziua mea

Aici vei vedea mai multe detalii despre progresul realizat până la atingerea obiectivului zilnic de activitate, numărul de pași făcuți și numărul de calorii arse. De asemenea, vei vedea sesiunile de antrenament efectuate până în momentul respectiv al zilei în curs sau orice sesiune de antrenament planificată pe care ai creat-o în serviciul web Flow. Dacă porți dispozitivul A370 pe timpul nopții, vei vedea informații privind somnul din timpul nopții anterioare. De asemenea, dacă funcția Ritm cardiac continuu este activată, vei vedea valoarea minimă a ritmului tău cardiac înregistrată pe durata nopții anterioare, dar și valorile minime și maxime înregistrate până acum de-a lungul zilei.

Atinge fiecare eveniment al zilei pentru o vizualizare mai detaliată. Pentru a vedea ce mai trebuie să realizezi pentru a atinge obiectivul zilnic de activitate, atinge datele privind activitatea.

Training (Antrenament)

De aici începi sesiunile de antrenament. Atinge pictograma pentru a accesa meniul de selectare a sportului. Poți modifica selecția în serviciul web Flow, pentru a accesa mai ușor sporturile favorite pe dispozitivul A370. Accesează serviciul web Flow, dă clic pe numele tău și pe opțiunea Sport profiles (Profiluri sportive). Aici, poți adăuga sau elimina sporturile favorite. Pentru a le obține pe dispozitiv, nu uita să te sincronizezi.

Pentru a începe antrenamentul, așteaptă ca ritmul cardiac să apară lângă pictograma unui sport și atinge pictograma sportului pentru a începe sesiunea de antrenament.

Dacă dorești să obții informații privind poziția sesiunii tale de antrenament în aer liber, trebuie să ai telefonul la tine pe durata acesteia. Înainte de a începe sesiunea, așteaptă ca pictograma GPS să devină statică. Vezi aici informații suplimentare.

Favorite

În Favorites (Favorite), vei găsi sesiunile de antrenament salvate ca favorite în serviciul web Flow. Dacă nu ai salvat nicio sesiune favorită în serviciul Flow, acest element nu va apărea în meniul dispozitivului A370.

Pentru informații suplimentare, consultă secțiunea Favorite.

Ritmul meu cardiac

Aici poți verifica rapid ritmul tău cardiac actual.

Setări

În meniul Settings (Setări) poți să activezi și să dezactivezi modurile Continuous HR mode (Ritm cardiac continuu), Flight mode (Avion), Do not disturb mode (Nu deranja) și HR sensor mode (Senzor de ritm cardiac), să oprești dispozitivul, să resetezi conexiunile Bluetooth și să vezi informații specifice dispozitivului.