Vă aflați aici: Noțiuni introductive > Introducere

Introducere

Felicitări pentru noul tău dispozitiv A370! A370 Polar este un dispozitiv elegant și sportiv pentru urmărirea formei fizice, cu funcții de măsurare a ritmului cardiac de la nivelul încheieturii, de analiză avansată a somnului Sleep Plus și alte funcții originale Polar pentru antrenament. Obține o vedere de ansamblu instantanee asupra activității zilnice pe dispozitivul A370 sau în aplicația Polar Flow. Împreună cu serviciul web Polar Flow și cu aplicația Flow, dispozitivul A370 te ajută să înțelegi cum îți afectează starea de bine alegerile și obiceiurile tale.

Acest manual te ajută să începi să utilizezi noul tău dispozitiv A370. Pentru a consulta prezentările video și cea mai recentă versiune a acestui manual de utilizare, accesează support.polar.com/en/A370.

  1. Ecran tactil
  2. Buton
  • Pentru a activa afișajul: apasă butonul sau întoarce-ți încheietura în timpul utilizării dispozitivului de monitorizare a condiției fizice.
  • Pentru a schimba interfața de ceas: apasă lung ecranul în vizualizarea timp și glisează în sus sau în jos. Apoi, selectează un afișaj prin atingere.

Dispozitivul Polar A370

Polar A370 este un dispozitiv elegant și sportiv pentru monitorizarea formei fizice, care te ține la curent cu pulsul tău, monitorizând ritmul cardiac de la nivelul încheieturii 24/7. Acesta monitorizează zilnic pașii, distanța și caloriile arse și te menține conectat cu ajutorul notificărilor inteligente de pe telefon. Funcția de analiză avansată a somnului, Polar Sleep Plus, urmărește obiceiurile tale privind somnul și îți oferă feedback cu privire la acesta. Dispozitivul Polar A370 te ajută să te antrenezi într-un mod mai inteligent prin intermediul funcțiilor originale Polar pentru antrenament, cum ar fi intervalele de ritm cardiac și programul de alergare Polar. De asemenea, utilizează funcția GPS a telefonului pentru a monitoriza viteza și distanța în timpul antrenamentelor în aer liber. Poți utiliza dispozitivul Polar A370 chiar și ca senzor de ritm cardiac și să transmiți ritmul tău cardiac către aplicații privind forma fizică sau dispozitive Bluetooth compatibile, cum ar fi dispozitivele de antrenament Polar, de exemplu, Polar M460. Brățările suplimentare pot fi cumpărate separat.

Cablul USB

Setul de produse include un cablu USB standard. Îl poți utiliza pentru a încărca bateria și pentru a sincroniza datele între dispozitivul A370 și serviciul web Flow prin intermediul programului software FlowSync.

Aplicația Polar Flow

Poți să începi utilizarea dispozitivului A370 și să efectuezi dispozitivul A370 printr-o conexiune fără fir și cu aplicația Flow. Vizualizează datele privind activitatea și antrenamentul dintr-o singură privire. Aplicația Flow sincronizează datele privind activitatea și antrenamentul fără fir cu serviciul Web Polar Flow. Descarcă aplicația din magazinul de aplicații App StoreSM sau Google PlayTM.

Programul software Polar FlowSync

Polar FlowSync îți permite să sincronizezi datele între dispozitivul A370 și serviciul Polar Flow pe computer. Accesează flow.polar.com/start pentru a începe să utilizezi dispozitivul A370 și pentru a descărca și instala programul software FlowSync.

Serviciul web Polar Flow

Planifică-ți antrenamentele, monitorizează-ți reușitele, primește sfaturi și vezi analize detaliate ale activității și rezultatele antrenamentelor. Împărtășește-le tuturor prietenilor reușitele tale. Găsești toate acestea la flow.polar.com.