Vă aflați aici: Setări > Actualizarea firmware

Actualizarea firmware

Cu ajutorul computerului

Poți actualiza versiunea de firmware a dispozitivului A370 pentru a-l menține la zi. FlowSync te va informa dacă este disponibilă o nouă versiune de firmware de fiecare dată când conectezi dispozitivul A370 la computer. Actualizările versiunii de firmware sunt descărcate prin FlowSync.

Actualizările versiunii de firmware sunt realizate pentru a îmbunătăți funcționarea dispozitivului A370. Acestea pot include îmbunătățiri ale funcțiilor existente, funcții complet noi sau remedierea unor erori.

Pentru a actualiza versiunea firmware:

  1. Conectează dispozitivul A370 la computer folosind cablul USB.
  2. FlowSync începe sincronizarea datelor.
  3. După sincronizare, ești întrebat dacă dorești să actualizezi versiunea firmware.
  4. Alege Yes (Da). Noua versiune de firmware este instalată (acest lucru poate dura mai mult timp), iar dispozitivul A370 repornește.

Actualizarea de firmware nu duce la pierderea datelor: înainte de începerea actualizării, datele de pe dispozitivul A370 sunt sincronizate în serviciul web Flow.

Cu ajutorul dispozitivului mobil sau al tabletei

Poți actualiza versiunea de firmware și cu ajutorul dispozitivului mobil dacă utilizezi aplicația mobilă Polar Flow pentru sincronizarea datelor privind antrenamentul și activitatea de pe dispozitivul A370. Aplicația te va informa dacă sunt disponibile actualizări și te va ghida de-a lungul procesului de actualizare. Pentru a garanta o actualizare fără probleme, îți recomandăm să conectezi dispozitivul A370 la o sursă de curent înainte de a începe actualizarea.

Actualizarea versiunii de firmware printr-o conexiune fără fir poate dura până la 20 de minute, în funcție de calitatea conexiunii.