Vă aflați aici: Caracteristici > Caracteristici Smart Coaching > Monitorizarea continuă a ritmului cardiac

Monitorizarea continuă a ritmului cardiac

Funcția de monitorizare continuă a ritmului cardiac măsoară ritmul cardiac nonstop. Aceasta permite măsurarea mai exactă a consumului zilnic de calorii și a întregii activități datorită faptului că activitățile fizice care presupun foarte puține mișcări, cum ar fi ciclismul, pot fi acum urmărite.

Funcția de măsurare a ritmului cardiac încontinuu este activat în mod automat pe dispozitivul A370. Poți activa și dezactiva funcția de măsurare a ritmului cardiac încontinuu pe dispozitivul A370 din meniul Settings (Setări), atingând pictograma . Funcția de măsurare a ritmului cardiac încontinuu Polar măsoară ritmul cardiac într-un mod inteligent, flexibil și optimizat. Cu toate acestea, menținerea funcției de măsurare a ritmului cardiac încontinuu în stare activată va duce la descărcarea mai rapidă a bateriei.

Din secțiunea My day (Ziua mea), vei putea urmări valorile minime și maxime ale ritmului cardiac pentru ziua în curs și verifica valoarea minimă a ritmului cardiac din timpul nopții anterioare. Poți urmări valorile într-un mai detaliat și pe perioade mai lungi în aplicația mobilă Polar Flow sau serviciul web Polar Flow.

Funcția de monitorizare continuă a ritmului cardiac Polar se activează la intervale de câteva minute sau pe baza mișcărilor încheieturii mâinii.

Funcția de măsurare temporizată verifică ritmul cardiac la intervale de câteva minute, iar dacă ritmul cardiac este ridicat pe durata verificării, funcția de monitorizare a ritmului cardiac încontinuu începe să măsoare ritmul tău cardiac. De asemenea, funcția de monitorizare a ritmului cardiac încontinuu se poate activa pe baza mișcărilor încheieturii mâinii, de exemplu, când te plimbi cu un ritm suficient de rapid timp de minimum un minut.

Monitorizarea continuă a ritmului cardiac se oprește automat când nivelul tău de activitate scade suficient. Când dispozitivul Polar detectează că nu ai făcut mișcare de mult timp, funcția de monitorizare a ritmului cardiac încontinuu se activează pentru a măsura valoarea minimă a ritmului cardiac pentru ziua în curs.