Vă aflați aici: Informații importante > Bateriile

Bateriile

La sfârșitul duratei de viață a produsului, Polar te încurajează să minimizezi posibilele efecte ale deșeurilor asupra mediului și sănătății umane, respectând reglementările locale referitoare la eliminarea deșeurilor și, acolo unde este posibil, apelând la colectarea separată a dispozitivelor electronice. Nu elimina acest produs ca deșeu menajer nesortat.

Încărcarea bateriei dispozitivului A370

Dispozitivul A370 are o baterie încorporată reîncărcabilă. Bateriile reîncărcabile au un număr limitat de cicluri de încărcare. Poți încărca și descărca bateria de peste 300 de ori înainte de scăderea semnificativă a capacității acesteia. Numărul ciclurilor de încărcare variază și în funcție de condițiile de utilizare.

Nu încărca bateria la temperaturi de sub 0°C sau de peste +40°C și nici în cazul în care portul USB este umed.

Poți încărca bateria și prin conectare la o priză de perete. Când încarci bateria prin intermediul unei prize de perete, utilizează un adaptor USB (neinclus în setul de produse). Dacă utilizați un adaptor USB, asigurați-vă că pe acesta găsiți marcajul „output 5 Vdc” (putere de 5 Vcc) și că generează o intensitate de cel puțin 500 mA. Utilizați doar un adaptor USB care respectă regulile privind siguranța (purtând marcajul „LPS”, „Limited Power Supply”, „UL listed” sau „CE”).

Nu încărcați produsele Polar cu un încărcător de 9 volți. Utilizarea unui încărcător de 9 volți poate deteriora produsele Polar.

Pentru a realiza încărcarea cu ajutorul computerului, trebuie doar să conectezi dispozitivul A370 la computer. În același timp, poți să-l sincronizezi cu FlowSync.

  1. Apasă partea de sus (A) a capacului USB din interiorul brățării pentru a avea acces la portul micro USB și conectează cablul USB furnizat (B).

  2. Introdu celălalt capăt al cablului în portul USB al computerului. Înainte de a-l conecta la computer, asigură-te că portul USB este uscat. Dacă bateria este descărcată complet, sunt necesare câteva minute până la începerea încărcării.

  1. După sincronizare, animația pictogramei verzi indicând bateria arată încărcarea pe afișaj.
  2. Când pictograma verde indicând bateria este plină, înseamnă că dispozitivul A370 a fost încărcat complet.

Nu lăsa bateria complet descărcată un timp îndelungat și nu o menține încărcată complet tot timpul, deoarece aceste condiții pot afecta durata de viață a bateriei.

Timpul de funcționare a bateriei

Cu urmărirea activității 24/7, măsurarea ritmului cardiac încontinuu și antrenamente de 1 h/zi activate, dar fără ca notificările inteligente să fie activate, timpul de funcționare a bateriei este de până la 4 zile. Timpul de funcționare depinde de mai mulți factori, cum ar fi temperatura mediului în care utilizezi dispozitivul A370, funcțiile pe care le utilizezi, durata de activitate a afișajului și gradul de uzură a bateriei. Timpul de funcționare este redus semnificativ de temperaturi de sub zero grade. Dacă utilizezi dispozitivul A370 sub o haină, menținându-l astfel la căldură, timpul de funcționare va crește.

Notificări privind nivelul scăzut de încărcare a bateriei

Battery Low Charge (Baterie descărcată. Încarcă)

nivelul de încărcare a bateriei este scăzut. Se recomandă încărcarea dispozitivului A370.

Charge before training. (Încarcă înainte de antrenament)

nivelul de încărcare este prea scăzut pentru a înregistra o sesiune de antrenament. Nu poate fi începută o nouă sesiune de antrenament fără încărcarea dispozitivului A370.

Dacă afișajul nu se activează la mișcarea încheieturii sau apăsarea unui buton, bateria este descărcată complet, iar dispozitivul A370 a intrat în modul de repaus. Încarcă dispozitivul A370. Dacă bateria s-a descărcat complet, apariția animației de încărcare pe ecran poate dura mai mult.