Vă aflați aici: Caracteristici > Caracteristici Smart Coaching > Activity Guide (Ghidul de activități)

Activity Guide (Ghidul de activitate)

Funcția Activity Guide (Ghidul de activități) îți arată cât de activ ai fost în timpul zilei și câtă mișcare mai trebuie să faci pentru a atinge recomandările privind activitatea fizică zilnică. Poți vedea progresul tău către obiectivului de activitate pentru ziua în curs pe dispozitivul A370 ori accesând aplicația mobilă Polar Flow sau serviciul web Polar Flow.

Reține că informațiile despre sesiunea de antrenament nu sunt incluse în datele privind activitatea zilnică. Cu alte cuvinte, datele despre pași, distanță, timpul activ și calorii, precum și despre progresul global înspre obiectivul de activitate zilnică, care sunt afișate în meniul My day (Ziua mea) al dispozitivului de monitorizare a condiției fizice și în meniul Activity (Activitate) în aplicația mobilă și serviciul web Polar Flow, reprezintă toate celelalte activități desfășurate de-a lungul zilei, pe lângă orice sesiune de antrenament înregistrată.

Ghidul de activitate de pe dispozitivul A370

Anumite interfețe de ceas de pe dispozitivul A370 indică progresul tău către obiectivul zilnic de activitate.

În secțiunea My Day (Ziua mea), poți vedea bilețelul Activity (Activitate) care prezintă mai detaliat activitatea pentru ziua în curs. Aici poți vedea procentajul atins din obiectivul de activitate zilnic. Aceeași informație este afișată și cu o bară de activitate.

Atinge bara pentru a vedea un exemplu de mod prin care poți realiza obiectivul pentru ziua în curs. „Up” (Sus) înseamnă intensitate scăzută, „Walking” (Mers) înseamnă intensitate medie, iar „Jogging” (Alergare) înseamnă intensitate ridicată. Cu ajutorul unor instrucțiuni practice cum ar fi „50 min walking” (50 de minute de mers) sau „20 min jogging” (20 de minute de alergare), poți alege modul în care dorești să-ți atingi obiectivul. Vei găsi mai multe exemple de activități cu intensitate scăzută, medie și ridicată în serviciul web Polar Flow și aplicația Polar Flow.

Pentru informații suplimentare, consultă secțiunea Urmărirea activității 24/7.