Du er her: Kom i gang > Innledning

Innledning

Gratulerer med din nye A370! Polar A370 er en elegant og sporty aktivitetsklokke med kontinuerlig måling av pulsen på håndleddet, avansert Sleep Plus-søvnanalyse og Polars pålitelige treningsfunksjoner. Få en umiddelbar oversikt over din daglige aktivitet på A370 eller via Polar Flow-appen. Sammen med Polar Flow-nettjenesten og Flow-appen hjelper A370 deg til å forstå hvordan valgene og vanene dine påvirker velværet ditt.

Denne brukerhåndboken hjelper deg med å komme i gang med din nye A370. Gå til support.polar.com/en/A370 for å se nærmere på videoveiledninger og den siste versjonen av denne brukerhåndboken.

  1. Berøringsskjerm
  2. Knapp
  • Slik aktiverer du displayet: Trykk på knappen eller vri på håndleddet ditt mens du har på deg aktivitetsklokken.
  • Slik endrer du klokkens utseende: Trykk på og hold inne displayet i tidsvisning, og sveip opp eller ned. Velg deretter et utseende ved å trykke på det.

Polar A370

Polar A370 er en elegant og sporty aktivitetsklokke som hjelper deg med å følge pulsen døgnet rundt med kontinuerlig pulsmåling på håndleddet. Den registrerer daglig antall steg, distanse og hvor mange kalorier du har forbrent, og holder deg tilkoblet ved hjelp av smartvarsler fra telefonen din. Den avanserte Polar Sleep Plus-funksjonen for søvnanalyse følger med på søvnmønsteret ditt og gir deg tilbakemelding om søvnen din. Polar A370 hjelper deg med å trene på en smartere måte med Polars pålitelige treningsfunksjoner, for eksempel pulssoner og Polars løpeprogram, og bruker GPS-funksjonen på telefonen din for å registrere hastighet og distanse under utendørsaktiviteter. Du kan til og med bruke Polar A370 som en pulssensor og koble pulsavlesningen din til treningsapper eller kompatible Bluetooth-enheter, for eksempel Polar-treningsenheter som M460. Du kan kjøpe flere reimer separat.

USB-kabel

Produktsettet inneholder en standard USB-kabel. Du kan bruke den til å lade batteriet og synkronisere data mellom A370 og Flow-nettjenesten via FlowSync-programvare.

Polar Flow-appen

Du kan også begynne å bruke A370 med Flow-appen, slik at A370 kan oppdateres trådløst. Få en enkel oversikt over aktivitets- og treningsdataene dine. Flow-appen synkroniserer aktivitets- og treningsdataene dine trådløst med Polar Flow-nettjenesten. Last ned appen fra App StoreSM eller Google PlayTM.

Polar FlowSync-programvare

Polar FlowSync synkroniserer dataene dine mellom A370 og Polar Flow-tjenesten på datamaskinen din. Gå til flow.polar.com/start for å begynne å bruke A370 og laste ned og installere FlowSync-programvaren.

Polar Flow-nettjenesten

Planlegg treningen din, følg med på prestasjonene dine, få veiledning og se detaljert analyse av aktiviteten og treningsresultatene dine. Fortell alle vennene dine om fremgangen din. Du finner alt dette på flow.polar.com.