Je bent hier: Polar Flow > Synchroniseren

Synchro-niseren

Je kunt gegevens van je A370 overdragen via de USB-poort met FlowSync software of draadloos via Bluetooth Smart® met de Polar Flow app. Om gegevens te kunnen synchroniseren tussen je A370 en de Flow webservice en app, moet je een Polar account en FlowSync software hebben. Als je de A370 hebt geconfigureerd op flow.polar.com/start, heb je al een account gemaakt en de software gedownload. Als je de snelle configuratie hebt gebruikt bij de ingebruikname van je A370, ga je naar flow.polar.com/start voor de volledige configuratie. Download de Flow app vanaf de App Store of Google Play op je mobiele apparaat.

Vergeet niet te synchroniseren en je gegevens bijgewerkt te houden tussen je A370, de webservice en de mobiele app, waar je ook bent.

Synchroniseren met Flow mobiele app

Controleer het volgende voordat je gaat synchroniseren:

  • Je beschikt over een Polar account en de Flow app.
  • Bluetooth is ingeschakeld op je mobiele apparaat en de vliegmodus is uitgeschakeld.
  • Je hebt je A370 met je mobiel gekoppeld. Zie Polar Flow app voor meer informatie.

Je gegevens handmatig synchroniseren

  1. Meld je aan bij de Flow app en houd de knop op je A370 ingedrukt.
  2. Bezig met zoeken, Verbinden wordt weergegeven, gevolgd door Synchroniseren.
  3. Voltooid verschijnt als dit gereed is.

Je fitness tracker synchroniseert elk uur met de Polar Flow app zonder dat je hem moet starten.. Ook na elke trainingssessie, inactiviteitswaarschuwing, bereikt activiteitsdoel of een uitgevoerde Fitness Test worden de gegevens op de achtergrond met de app gesynchroniseerd.

Wanneer je de A370 synchroniseert met de Flow app, worden je trainings- en activiteitsgegevens via een internetverbinding ook automatisch gesynchroniseerd met de Flow webservice.

Ga naar support.polar.com/en/support/Flow_app voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Polar Flow app.

Synchroniseren met de Flow webservice via FlowSync

Om gegevens met de Flow webservice te kunnen synchroniseren, heb je FlowSync software nodig. Ga vóór het synchroniseren naar flow.polar.com/start en download en installeer deze software.

  1. Sluit je A370 met de USB-kabel aan op je computer. Zorg dat de FlowSync software gestart is.
  2. Het venster FlowSync wordt geopend op je computer en het synchroniseren start.
  3. Voltooid verschijnt als dit gelukt is.

Telkens als je de A370 op je computer aansluit, draagt de Polar FlowSync software je gegevens over naar de Polar Flow webservice en worden eventuele gewijzigde instellingen gesynchroniseerd. Als het synchroniseren niet automatisch start, start je FlowSync met het pictogram op je bureaublad (Windows) of in de map Toepassingen (Mac OS X). Telkens als er een update voor de firmware beschikbaar is, zal FlowSync je dat melden en je vragen de update te installeren.

Als je de instellingen in de Flow webservice wijzigt terwijl je A370 op je computer is aangesloten, druk je op de knop synchroniseren in FlowSync om de instellingen naar je A370 over te dragen.

Ga naar support.polar.com/en/support/flow voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Flow webservice.

Ga naar support.polar.com/en/support/FlowSync voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Polar FlowSync software.