Je bent hier: Training > Trainingssessie starten

Trainingssessie starten

Veeg in de tijdweergave omhoog of omlaag op het display en tik Training om de pre-trainingsmodus te openen.

Veeg omhoog of omlaag en kies het sportprofiel dat je wilt gebruiken.

Blijf in de pre-trainingsmodus totdat de A370 je hartslagsensor heeft gevonden om te zorgen dat je trainingsgegevens nauwkeurig zijn.

Het hartpictogram geeft je hartslag weer zodra deze is gevonden.

Als je een Polar hartslagsensor gebruikt die met je A370 is gekoppeld, gebruikt de A370 automatisch de gekoppelde sensor om je hartslag te meten tijdens trainingssessies. De blauwe cirkel rond het hartslagsymbool geeft aan dat je A370 de gekoppelde sensor gebruikt om je hartslag te meten.

Als je de locatiebepaling van je smartphone gebruikt, geeft het GPS-pictogram met een stilstaande cirkel aan je wanneer de locatie is vastgesteld en kun je je trainingssessie registreren.

Raadpleeg Functies tijdens training voor meer informatie over de mogelijkheden van je A370 tijdens het trainen.

Druk op de knop als je een trainingssessie wilt onderbreken. Onderbroken wordt weergegeven en de A370 gaat in de pauzemodus. Tik op het groene pijlpictogram als je de trainingssessie wilt hervatten.

Om een trainingssessie te stoppen, houd je tijdens een trainingsregistratie of in de pauzemodus de knop ingedrukt totdat het overzicht verschijnt. Je kunt ook je vinger drie seconden op het rode stoppictogram houden om de registratie te stoppen.

Trainingssessie met trainingsdoel starten

In de Flow webservice kun je je training plannen en gedetailleerde trainingsdoelen maken en deze met FlowSync software of de Flow app naar je A370 synchroniseren. Tijdens de training begeleidt je A370 je naar het bereiken van je doel.

Je kunt als volgt een trainingssessie met een trainingsdoel starten:

  1. Ga naar Mijn dag.
  2. Kies het doel in de lijst door erop te tikken.
  3. Kies de te gebruiken sport door op het betreffende pictogram te tikken.
  4. De trainingsweergave verschijnt en je kunt beginnen met je training.