Je bent hier: Training > Trainingssessie starten

Trainingssessie starten

Veeg in de tijdweergave omhoog of omlaag over het display en tik op Training om de pre-trainingsmodus te openen: er wordt een hartpictogram weergegeven dat je hartslag weergeeft zodra die is gevonden. Als je de locatie van je mobiel gebruikt, staat de cirkel om het GPS-pictogram stil zodra de locatie is gevonden.

Kies het sportprofiel dat je wilt gebruiken door omhoog of omlaag te vegen.

Tik op het pictogram van de gekozen sport om de sessie te starten.

Raadpleeg Functies tijdens training voor meer informatie over de mogelijkheden van je A370 tijdens het trainen.

Druk op de knop als je een trainingssessie wilt onderbreken. Onderbroken wordt weergegeven en de A370 gaat in de pauzemodus. Tik op het groene pijlpictogram als je de trainingssessie wilt hervatten.

Om een trainingssessie te stoppen, houd je tijdens een trainingsregistratie of in de pauzemodus de knop ingedrukt totdat het overzicht verschijnt. Je kunt ook je vinger drie seconden op het rode stoppictogram houden om de registratie te stoppen.

Trainingssessie met trainingsdoel starten

In de Flow webservice kun je je training plannen en gedetailleerde trainingsdoelen maken en deze met FlowSync software of de Flow app naar je A370 synchroniseren. Tijdens de training begeleidt je A370 je naar het bereiken van je doel.

Je kunt als volgt een trainingssessie met een trainingsdoel starten:

1. Ga naar Mijn dag.
  2. Kies het doel in de lijst door erop te tikken.
  3. Kies de te gebruiken sport door op het betreffende pictogram te tikken.
  4. De trainingsweergave verschijnt en je kunt beginnen met je training.