Je bent hier: Functies > Smart Coaching functies > Polar Sleep Plus

Polar Sleep PlusTM

Als je de A370 's nachts draagt, registreert hij je slaap. Hij detecteert wanneer je in slaap valt en wanneer je wakker wordt, en verzamelt gegevens voor diepere analyse in de Polar Flow app en webservice. De A370 observeert je handbewegingen 's nachts om alle onderbrekingen gedurende de volledige slaapperiode te registreren en vertelt je hoeveel tijd je daadwerkelijk hebt geslapen.

Slaapgegevens op je A370

Je kunt je slaapgegevens controleren via de slaapkaart in Mijn dag. Tik erop voor meer informatie.
  • Slaapduur geeft de totale tijd aan tussen het moment dat je in slaap valt en het moment dat je wakker wordt en het tijd is om op te staan.
  • Echte slaap geeft aan hoeveel tijd je werkelijk slapend doorbrengt tussen het moment dat je in slaap valt en het moment dat je wakker wordt en het tijd is om op te staan. Dit is dus je slaapduur minus de onderbrekingen. Alleen de tijd die je echt slapend doorbrengt wordt beschouwd als echte slaap.
  • Slaapcontinuïteit is een beoordeling van de continuïteit van je slaapduur.
  • Het aantal keer dat je in slaap viel en wakker werd.
  • Feedback op basis van je slaapgegevens, je gewenste slaapduur en je slaapbeoordeling.
  • Je gegeven slaapbeoordeling met een smiley-pictogram.

Slaapgegevens in de Flow app en webservice

Je slaapgegevens worden weergegeven in de Flow app en webservice nadat je A370 is gesynchroniseerd. De Flow app en webservice tonen je slaapgegevens per nacht en week. In de Flow webservice kun je je slaapgegevens bekijken op het tabblad Slaap van je Logboek. Je kunt je slaapgegevens ook opnemen in Activiteitenrapporten op het tabblad Voortgang.

In de Polar Flow app en webservice kun je Gewenste slaapduur instellen om aan te geven hoe lang je elke nacht wilt slapen. Je kunt ook je slaap beoordelen. Je ontvangt feedback over hoe je hebt geslapen op basis van je slaapgegevens, je gewenste slaapduur en je slaapbeoordeling.

Door je slaappatronen te volgen, kun je zien of ze worden beïnvloed door veranderingen in je dagelijkse leven en de juiste balans vinden tussen rust, dagelijkse activiteit en training.