Je bent hier: Polar Flow > A370 Gebruiksaanwijzing | Polar Flow webservice

Polar Flow webservice

De Polar Flow webservice toont je activiteitsdoel en de details van je activiteit en helpt je te begrijpen welke invloed je gewoontes en keuzes hebben op je welzijn. Met de Polar Flow webservice kun je elk detail van je training plannen en analyseren en meer inzicht krijgen in je prestaties en voortgang op de lange termijn. Configureer en personaliseer je A370 voor perfecte afstemming op je trainingsbehoeften door sportprofielen toe te voegen en instellingen aan te passen. Je kunt ook de hoogtepunten van je training delen met je vrienden in de Flow community.

Configureer je A370 op flow.polar.com/start om de Flow webservice te gaan gebruiken. Je wordt hier begeleid bij het downloaden en installeren van de FlowSync software, zodat je gegevens kunt synchroniseren tussen je A370 en de webservice, en bij het maken van een gebruikersaccount voor de webservice. Download ook de Flow app op je mobiele apparaat zodat je je gegevens direct kunt analyseren en synchroniseren met de webservice.

Feed

In Feed kun je zien wat jij en je vrienden de laatste tijd hebben gedaan. Bekijk de laatste trainingssessies en activiteitssamenvattingen, deel je beste prestaties, en reageer op en en like de activiteiten van je vrienden.

Bekijken

In Bekijken kun je door de kaart bladeren en trainingssessies met route-informatie bekijken die andere gebruikers hebben gedeeld. Je kunt ook de routes van anderen bekijken en zien waar de hoogtepunten lagen.

Logboek

In Logboek zie je je dagelijkse activiteit, je geplande trainingssessies (trainingsdoelen), en de resultaten van eerdere trainingen en fitnesstests.

Voortgang

In Voortgang kun je je ontwikkeling volgen aan de hand van rapporten. Rapporten zijn een handige manier om je voortgang te volgen bij training over langere perioden. In week-, maand- en jaarrapporten kun je de sport voor het rapport kiezen. In aangepaste periode kun je zowel de periode als de sport kiezen. Kies de periode en de sport voor het rapport in de vervolgkeuzelijsten en druk op het wielpictogram om te kiezen welke gegevens je in de rapportgrafiek wilt zien.

Ga naar support.polar.com/en/support/flow voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Flow webservice.

Community

In de Flow Groepen, Clubs en Evenementen kun je andere sporters vinden die trainen voor hetzelfde evenement of bij dezelfde sportclub als jij. Je kunt ook je eigen groep maken voor de mensen met wie je wilt trainen. Je kunt je trainingen en tips delen, reageren op de trainingsresultaten van andere leden en deel uitmaken van de Polar Community. In Flow Clubs kun je klasplanningen zien en je aanmelden voor klassen. Doe mee en krijg motivatie van je sociale trainingscommunities!

Programma's

Het Polar Hardloopprogramma is specifiek ontwikkeld voor jouw doel op basis van Polar hartslagzones en houdt rekening met je persoonlijke eigenschappen en je trainingsachtergrond. Het programma is slim en past zich onderweg aan op je ontwikkeling. De Polar hardloopprogramma's zijn beschikbaar voor 5 km, 10 km, de halve en de hele marathon en bestaan uit twee tot vijf hardlooptrainingen per week, afhankelijk van het programma. Het is supereenvoudig!

Ga naar support.polar.com/en/support/flow voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Flow webservice.