Je bent hier: Polar Flow > Polar Flow app

Polar Flow app

Met de Polar Flow app kun je op elk moment offline snel een visuele interpretatie bekijken van je activiteit en trainingsgegevens.

Bekijk details van je 24/7 activiteit. Ga na wat er ontbreekt aan het dagelijkse doel en hoe je dit kunt bereiken. Bekijk stappen, afgelegde afstand, verbruikte calorie├źn en slaapduur.

De Flow app geeft je eenvoudig toegang tot je trainingsdoelen en laat je testresultaten zien. Je krijgt een overzicht van je training en kunt meteen elk detail van je prestaties analyseren. Bekijk de weekoverzichten van je training in het trainingslogboek. Je kunt ook de hoogtepunten van je training delen met je vrienden in de Flow community.

Je kunt je nieuwe A370 ook draadloos verbinden met de app. Raadpleeg Je A370 configureren voor instructies.

Om de Flow app te gaan gebruiken dien je hem op je mobiele apparaat te downloaden vanaf de App Store of Google Play. Ga naar support.polar.com/en/support/Flow_app voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Polar Flow app. Voordat je een nieuw mobiel apparaat (smartphone, tablet) in gebruik neemt, moet je het apparaat koppelen met je A370.

Mobiel apparaat koppelen met A370

Voordat je een mobiel apparaat koppelt:

  • Download de Flow app van de App Store of van Google Play.
  • Controleer of Bluetooth op je mobiele apparaat is ingeschakeld en of de vliegmodus niet is ingeschakeld.

Je moet de apparaten koppelen in de Flow app, NIET in de Bluetooth-instellingen van je mobiele apparaat.

Mobiel apparaat koppelen:

  1. Open de Flow app op je mobiele apparaat en meld je aan met je Polar account, die je gemaakt hebt bij het configureren van je A370.
  2. Wacht totdat de weergave Product verbinden verschijnt op je mobiele apparaat (Wachten op A370 verschijnt).
  3. Houd de knop op je A370 ingedrukt.
  4. Koppelen: raak apparaat aan met de A370 verschijnt. Raak het mobiele apparaat aan met je A370.
  5. Bezig met koppelen verschijnt.
  6. Bevestig op ander apparaat xxxxx verschijnt op je A370. Voer de pincode van de A370 in op het mobiele apparaat. Het koppelen begint.
  7. Koppelen voltooid verschijnt als dit gereed is.

Om je trainingsgegevens in de Flow app te kunnen bekijken, moet je de A370 na je sessie synchroniseren met de app. Wanneer je de A370 synchroniseert met de Flow app, worden je trainings- en activiteitsgegevens via een internetverbinding ook automatisch gesynchroniseerd met de Flow webservice. De Flow app is de gemakkelijkste manier om de trainingsgegevens van je A370 te synchroniseren met de webservice. Zie Synchroniseren voor informatie over het synchroniseren.