Je bent hier: Aan de slag > Menustructuur

Menustructuur

Je kunt het display inschakelen met een simpele polsbeweging of door op de zijknop te drukken.

Open het menu en blader erdoorheen door omhoog of omlaag over het display te vegen. Selecteer items door op de pictogrammen te tikken en keer terug door op de knop linksonder te drukken.

Activiteit

Je dagelijks activiteitsdoel is zichtbaar in een aantal displayweergaven en in de activiteitsbalk in het menu Mijn dag. Je kunt bijvoorbeeld je voortgang op weg naar je doel afleiden van de opvulling van de cijfers van de klok.

Zie 24/7 activiteitsmeting voor meer informatie.

Mijn dag

Hier zie je de voortgang op weg naar je dagelijkse activiteitsdoel in meer detail, het aantal stappen en de calorie├źn, en alle trainingssessies die je tot dusver hebt gedaan op die dag of de geplande trainingssessies die je hebt gemaakt in de Flow webservice. Als je de A370 's nachts draagt, zie je slaapgegevens van de voorgaande nacht. Als je ook continue hartslagmeting gebruikt, zie je je laagst geregistreerde hartslag van de voorgaande nacht, en de laagste en hoogste hartslag van je dag tot nu toe.

Tik op een gebeurtenis van je dag om meer details te bekijken. Tik op de activiteitsgegevens om te bekijken wat je nog moet doen om je dagelijkse activiteitsdoel te bereiken.

Training

Hier start je je trainingssessies. Tik op het pictogram om het sportselectiemenu te openen. Je kunt de selectie wijzigen in de Flow webservice, zodat je je favoriete sporten sneller kunt selecteren op je A370. Ga naar Flow, klik op je naam en vervolgens op Sportprofielen. Hier kunt je sporten toevoegen en verwijderen. Vergeet niet ze te synchroniseren om ze ook op je apparaat te krijgen.

Om te beginnen met trainen, wacht je tot je hartslag wordt weergegeven naast het sportpictogram en tik je op het pictogram om de sessie te starten.

Neem je telefoon mee tijdens je trainingssessie als je locatiegegevens van je trainingssessie in de buitenlucht wilt hebben. Wacht tot het GPS-pictogram stilstaat voordat je de sessie start. Zie hier voor meer informatie.

Favorieten

In Favorieten vind je trainingssessies die je als favorieten in de Flow webservice hebt opgeslagen. Als je geen favorieten hebt opgeslagen in Flow, zie je dit item niet in het menu van je A370.

Zie Favorieten voor meer informatie.

Mijn hartslag

Hier kun je snel je huidige hartslag controleren.

Instellingen

In Instellingen kun je de modus Continue hartslag, de Vliegmodus, de modus Niet storen en de modus HF-sensor in- en uitschakelen, het apparaat uitschakelen, de Bluetooth-verbindingen resetten en apparaatspecifieke gegevens weergeven.