Je bent hier: Aan de slag > Inleiding

Inleiding

Gefeliciteerd met je nieuwe A370! De Polar A370 is een elegante en sportieve fitness tracker met continue hartslagmeting bij je pols, geavanceerde Sleep Plus slaapanalyse en de vertrouwde trainingsfuncties van Polar. Op je A370 en in de Polar Flow app krijg je snel een overzicht van je dagelijkse activiteit. Samen met de Polar Flow webservice en de Flow app helpt de A370 je te begrijpen welke invloed je keuzes en gewoontes hebben op je welzijn.

Deze gebruiksaanwijzing helpt je op weg met je nieuwe A370. Ga naar support.polar.com/en/A370 om de video-instructies en de laatste versie van deze gebruiksaanwijzing te bekijken.

  1. Touchscreen
  2. Knop
  • Display inschakelen: druk op de knop of draai je pols wanneer je de fitness tracker draagt.
  • De weergave wijzigen: houd je vinger op het display in de tijdweergave en veeg omhoog of omlaag. Kies een weergave door erop te tikken.

Polar A370

De Polar A370 is een elegante en sportieve fitness tracker die 24/7 je hartslag meet bij je pols. Hij registreert je dagelijkse stappen, afstand en verbrande calorieën, en houd je via smart notifications op de hoogte van meldingen op je telefoon. De geavanceerde Polar Sleep Plus slaapanalyse volgt je slaappatroon en geeft je feedback over je slaap. De Polar A370 helpt je slimmer te trainen met de vertrouwde trainingsfuncties van Polar, zoals hartslagzones en het Polar Running Program, en gebruikt de GPS van je telefoon om snelheid en afstand te registreren tijdens je trainingen in de buitenlucht. Je kunt de Polar A370 zelfs gebruiken als hartslagsensor en hem verbinden met je fitnessapps of compatibele Bluetooth-apparaten, bijvoorbeeld een Polar trainingsapparaat als de Polar M460. Je kunt extra polsbanden afzonderlijk aanschaffen.

USB-kabel

De productset bevat een standaard USB-kabel. Je kunt deze kabel gebruiken om de batterij op te laden en gegevens te synchroniseren tussen je A370 en de Flow webservice via FlowSync software.

Polar Flow app

Je kunt je A370 ook in gebruik nemen via de Flow app en je A370 draadloos bijwerken. Bekijk je activiteits- en trainingsgegevens in één oogopslag. De Flow app synchroniseert je activiteits- en trainingsgegevens draadloos met de Polar Flow webservice. Je kunt de app downloaden van de App StoreSM of van Google PlayTM.

Polar FlowSync software

Polar FlowSync synchroniseert de gegevens tussen je A370 en de Polar Flow service op je computer. Ga naar flow.polar.com/start om je A370 in gebruik te nemen en de FlowSync software te downloaden en te installeren.

Polar Flow webservice

Plan je training, volg je prestaties, krijg begeleiding en bekijk gedetailleerde analyses van je activiteit en trainingsresultaten. Informeer al je vrienden over je prestaties. Dit vind je allemaal op flow.polar.com.