Je bent hier: Functies > Smart Coaching functies > Continue hartslag

Continue hartslag

De functie Continue hartslag meet je hartslag 24 uur per dag. Met deze functie kun je je dagelijkse calorieverbruik en je activiteit nauwkeuriger meten, omdat ook fysieke activiteiten met heel weinig polsbewegingen, zoals fietsen, kunnen worden geregistreerd.

De functie Continue hartslag is automatisch ingeschakeld op je A370. Je kunt de functie Continue hartslag in- en uitschakelen op je A370 door onder Instellingen op het pictogram te tikken. De functie meet je hartslag op intelligente, aanpasbare en geoptimaliseerde wijze. Houd er wel rekening mee dat de batterij van je Polar apparaat sneller leeg raakt als je de functie Continue hartslag ingeschakeld laat.

Onder Mijn dag kun je bekijken wat je hoogste en laagste hartslagmeting van de dag is en wat je laagste hartslagmeting van de afgelopen nacht was. In de Polar Flow webservice en mobiele app kun je meer details en langere perioden bekijken.

De registratie van je continue hartslag start elke paar minuten of op basis van je polsbewegingen.

Je hartslag wordt elke paar minuten gemeten. Als je hartslag verhoogd is tijdens de meting, begint de functie Continue hartslag je hartslag te registreren. De registratie van je continue hartslag kan ook starten op basis van je polsbewegingen, bijvoorbeeld als je ten minste één minuut op hoger tempo wandelt.

De registratie stopt automatisch als je activiteitsniveau te laag wordt. Wanneer je Polar apparaat detecteert dat je al langere tijd inactief bent, begint de registratie van je continue hartslag om je laagste hartslag van de dag te bepalen.