Je bent hier: Functies > Smart Coaching functies > Activiteitengids

Activiteitengids

De functie Activiteitengids laat zien hoe actief je bent geweest overdag en hoeveel je nog moet doen om de aanbevelingen voor lichamelijke activiteit per dag te bereiken. Via je A370, de Polar Flow mobiele app en de Polar Flow webservice kun je zien in welke mate je je activiteitsdoel voor die dag hebt bereikt.

Let op: de gegevens van je trainingssessie worden niet vermeld in de dagelijkse activiteitsgegevens. Met andere woorden: de stappen, afstand, actieve tijd, calorieën en je algemene voortgang voor het bereiken van je dagelijkse activiteitsdoel die worden weergegeven onder het menu Mijn dag op je fitness tracker en onder Activiteit in de Polar Flow mobiele app en webservice, weerspiegelen al je andere activiteit gedurende de dag, naast je geregistreerde trainingssessies.

Activiteitengids op de A370

Sommige wijzerplaten van je A370 laten je voortgang op weg naar je dagelijkse activiteitsdoel zien.

In het menu Mijn dag staat de kaart Activiteit met meer informatie over je activiteit voor die dag. Hier kun je zien welk percentage van je dagelijks activiteitsdoel je hebt bereikt. Dit wordt ook gevisualiseerd met een activiteitsbalk.

Tik op de balk om een voorbeeld te zien van hoe je je doel voor die dag kunt bereiken. ‘Omhoog’ betekent activiteiten van lage intensiteit, ‘wandelen’ betekent van normale intensiteit en ‘joggen’ betekent van hoge intensiteit. Met praktische begeleiding als '50 min wandelen' of '20 min joggen' kun je kiezen hoe je je doel wilt bereiken. Op de Polar Flow webservice en de Polar Flow app vind je meer voorbeelden voor activiteiten van lage, normale en hoge intensiteit.

Zie 24/7 activiteitsmeting voor meer informatie.