Ön itt van: Kezdjük el > Bevezetés

Bevezetés

Gratulálunk az új A370-eséhez! Az A370 egy vékony, sportos fitnesz követőkészülék csuklóra helyezett folyamatos pulzusméréssel, fejlett Sleep Plus alváselemzéssel és a Polar megbízható edzési funkcióival. A Polar Flow alkalmazás segítségével azonnali áttekintést kaphat napi aktivitásáról az A370 készülékén. A Flow webes szolgáltatással és a Flow alkalmazással együtt az A370 segít megérteni, hogyan befolyásolják jólétét napi döntései és szokásai.

Ez a felhasználói kézikönyv segíti a kezdeteket az új A370 készülékkel. A jelen felhasználói útmutató videójának megtekintéséhez, látogasson el a következő oldalra: support.polar.com/en/A370.

  1. Érintőképernyő
  2. Gomb
  • A kijelző aktiválásához: nyomja meg a gombot, vagy forgassa el a csuklóját, miközben viseli a készüléket.
  • A kijelző átállításához: az idő nézetben koppintson a kijelzőre, és tartsa nyomva, majd pöccintsen fel- vagy lefelé. Ezután koppintással válassza ki a kívánt kijelzőt.

Polar A370

Az A370 egy vékony, sportos fitnesz követőkészülék, amely csuklóján keresztül történő nyomon követéssel folyamatosan felügyeli a pulzusát. Nyomon követi a napi lépéseket, a megtett távolságot és az elégetett kalóriákat, és a telefonjára küldött Smart értesítésekkel folyamatosan tájékoztatja Önt. A feljelt Polar Sleep Plus alváselemző követi az alvásmintákat és visszajelzést ad az alvásáról. A Polar A370 a Polar megbízható edzési funkcióival, például a pulzuszónák és a Polar futóprogram használatával segíti azi intelligensebb edzést, a telefonja GPS-ének segítségével pedig nyomon követi a sebességet és a távolságot a kültéri edzések során. A Polar A370 pulzusmérő-érzékelőként is használható, mellyel a pulzusszám fitnesz-alkalmazásokba vagy kompatibilis Bluetooth-eszközökre, például a Polar M460 edzéseszközre továbbítható. A csuklópántok külön kaphatók.

USB Kábel

A csomag szabványos USB kábelt tartalmaz. Segítségével feltöltheti az akummulátort, valamint szinkronizálhatja az A370 adatait a Flow webes szolgáltatással a FlowSync szoftver segítségével.

Polar Flow alkalmazás

Az A370 készüléket a Flow alkalmazással is használatba veheti, és egyúttal vezeték nélkül frissítheti is. Tekintse át tevékenységi és edzési adatait egy szemvillanás alatt A Flow app vezeték nélkül szinkronizálja tevékenységi és edzési adatait Polar Flow Web Service-be. Szerezze be az App StoreSM vagy Google PlayTMáruházakból.

Polar FlowSync Szoftver

A Polar Flowsync szoftve szinkronizálja adatait az A370 és a számítógépén lévő Polar Flow szolgáltatás között. Menjen a flow.polar.com/start oldalra, az A370 használatának megkezdéséhez illetve a FlowSync szoftver letöltéséhez és telepítéséhez.

Polar Flow Web Service

Tervezze meg edzéseit, tartsa számon eredményeit, kapjon útmutatást és részletes elemzést aktivitásáról és edzési eredményeiről. Ossza meg eredményeit barátaival is. Mindezt megtalálha a flow.polar.com oldalon.