Nalazite se ovdje: Prvi koraci > Uvod

Uvod

Čestitamo na novom uređaju A370! Polar A370 elegantan je i sportski uređaj za praćenje tjelovježbe koji donosi kontinuirano praćenje otkucaja srca s ručnog zgloba, naprednu analizu sna Sleep Plus i Polarove pouzdane značajke vježbanja. Brzi pregled vaših dnevnih aktivnosti na uređaju A370 ili pomoću aplikacije Polar Flow. Ako ga koristite zajedno s internetskom uslugom Polar Flow i istoimenom mobilnom aplikacijom, A370 olakšava razumijevanje utjecaja vaših izbora i navika na vaše opće stanje.

Ovaj korisnički priručnik pomoći će da počnete koristiti vaš novi A370. Video vodiče i najnoviju verziju ovog korisničkog priručnika pronaći ćete na support.polar.com/en/A370.

  1. Dodirni zaslon
  2. Gumb
  • Aktiviranje zaslona: pritisnite gumb ili okrenite ručni zglob dok nosite uređaj za praćenje tjelovježbe.
  • Promjena izgleda sata: kucnite i zadržite zaslon u vremenskom prikazu pa prijeđite prstom gore ili dolje. Zatim kucnite jedan izgled – tako ćete ga odabrati.

Polar A370

Polar A370 elegantan je i sportski uređaj za praćenje tjelovježbe koji prati brzinu otkucaja srca sa zgloba, bez prestanka. Prati sve korake koje u danu napravite, prijeđenu udaljenost i potrošene kalorije te vas povezuje s pametnim obavijestima s telefona. Napredna analiza sna Polar Sleep Plus prati vaše uzorke sna i daje vam povratne informacije o njegovoj kvaliteti. Polar A370 pomoći će vam da vježbate pametnije, zahvaljujući pouzdanim Polarovim značajkama za tjelovježbu kao što su zone brzine otkucaja srca i Polarov program trčanja, a GPS telefona koristi za praćenje brzine i udaljenosti kad vježbate na otvorenom. Polar A370 možete koristiti i kao senzor otkucaja srca te povezati svoje otkucaje srca s aplikacijama za vježbanje ili kompatibilnim Bluetooth uređajima, poput Polarovih uređaja za vježbanje (npr. Polar M460). Dodatne narukvice kupuju se zasebno.

USB kabel

Uz komplet proizvoda isporučen je standardni USB kabel. Koristite ga za punjenje baterije i sinkronizaciju podataka između uređaja A370 i internetske usluge Flow pomoću softvera FlowSync.

Aplikacija Polar Flow

Uređaj A370 možete početi koristiti i pomoću aplikacije Flow, a možete ga i bežično ažurirati. Za tren oka pregledajte podatke o svojim aktivnostima i vježbanju . Aplikacija Flow bežično će sinkronizirati vaše podatke o vašim aktivnostima vježbanju s internetskom uslugom Polar Flow. Nabavit ćete je na usluzi App StoreSM ili Google PlayTM.

Softver Polar FlowSync

Polarov softver FlowSync sinkronizira podatke na vašem računalu između uređaja A370 i internetske usluge Polar Flow. Idite na flow.polar.com/start i počnite koristiti A370 te preuzmite i instalirajte softver FlowSync.

Internetska usluga Polar Flow

Planirajte svoje vježbanje, pratite svoja dostignuća, zatražite smjernice i pregledajte detaljnu analizu vaših aktivnosti i rezultata vježbanja. Neka svi vaši prijatelji budu upoznati s vašim dostignućima. Sve to pronaći ćete na flow.polar.com.