Du er her: Kom i gang > Introduktion

Introduktion

Tillykke med din nye A370! Polar A370 er en elegant og sporty konditionsmåler med stabil håndbaseret pulsmåling, avanceret Sleep Plus-søvnanalyse og Polars pålidelige træningsfunktioner. Få et øjeblikkeligt overblik over din daglige aktivitet på din A370 eller med Polar Flow-app. Sammen med Polar Flow-webservicen og Flow-appen hjælper din A370 dig med at få en forståelse af, hvordan dine valg og dine vaner påvirker dit velvære.

Denne brugervejledning hjælper dig med at komme i gang med din nye A370. Gå ind på support.polar.com/da/support/a370 for at se videovejledningerne og den nyeste version af denne brugervejledning.

  1. Berøringsskærm
  2. Knap
  • Sådan aktiverer du displayet: Tryk på knappen, eller drej dit håndled, når du har aktivitetsarmbåndet på.
  • Sådan ændrer du urdisplayet: Tryk på displayet i tidsvisning og hold det nede samt swipe op eller ned. Vælg derefter et ved at trykke på det.

Polar A370

Polar A370 er en elegant og sporty konditionsmåler, der holder pulsen for dig ved at overvåge den fra håndleddet 24/7. Den måler dine daglige skridt, din distance og dine forbrændte kalorier og holder dig forbundet med smarte meddelelser fra din telefon. Den avancerede Polar Sleep Plus-søvnanalyse følger dine søvnmønstre og giver dig tilbagemelding om din søvn. Polar A370 hjælper dig med at træne smartere med Polars pålidelige træningsfunktioner, såsom pulszoner og Polar Running Program, og bruger din telefons GPS til at måle hastighed og distance under dine udendørs træninger. Du kan endda bruge Polar A370 som en pulsmåler og slutte din puls til konditionsapps eller kompatible Bluetooth-enheder, såsom Polar træningsenheder, f.eks. Polar M460. Du kan købe ekstra armbånd separat.

USB-kabel

Produktsættet indeholder et almindeligt USB-kabel. Du kan bruge det til at oplade batteriet og til at synkronisere data mellem din A370 og Flow-webservicen via FlowSync software.

Appen Polar Flow

Du kan også gå i gang med at bruge din A370 med Flow-appen samt opdatere din A370 trådløst. Få vist oplysninger om din aktivitet og træning med det samme. Flow app synkroniserer dine aktivitets- og træningsdata trådløst til webservicen Polar Flow. Hent den i App StoreSM eller Google PlayTM.

Polar FlowSync Software

Polar FlowSync synkroniserer dine data mellem din A370 og Polar Flow-servicen på din computer. Gå ind på flow.polar.com/start for at begynde at bruge din A370 og for at downloade og installere FlowSync-softwaren.

Webservicen Polar Flow

Planlæg din træning, følg dine præstationer, få vejledning og se detaljerede analyser af din aktivitet og dine træningsresultater. Vis alle dine venner dine præstationer. Find alt dette på flow.polar.com.