Du är här: Komma igång > Introduktion

Introduktion

Grattis till din nya A360! Denna vattenresistenta aktivitetsklocka har handledsbaserad pulsmätning, unika Polar Smart Coaching-funktioner och Smartwatch-funktioner som Smart-notiser samt en pekskärm i färg. Med aktivitetsmätning dygnet runt inspirerar din nya träningspartner dig till en mer aktiv och hälsosam livsstil. Få en snabb översikt över din dagliga aktivitet på din A360 eller i Polar Flow-appen. Tillsammans med Polar Flow webbtjänst och mobilapp hjälper din A360 dig att förstå hur dina val och dagliga vanor påverkar din hälsa och ditt välbefinnande.

Denna användarhandbok hjälper dig att komma igång med din nya A360. För att se videohandledningar och hitta den senaste versionen av denna användarhandbok, gå till www.polar.com/support/A360.

1. Pekskärm
  2. Knapp
  • Du aktiverar displayen genom att trycka på knappen eller vrida din handled när du använder aktivitetsklockan.
  • Ändra klockdisplayen genom att trycka på displayen i 2-3 sekunder i klockfunktionen och sedan svepa uppåt eller nedåt. Välj sedan en genom att trycka på displayen.

Polar A360

Registrera alla dina aktiviteter i vardagen och njut av träningen med handledsbaserad pulsmätning. Se hur de förbättrar din hälsa och få tips om hur du kan nå ditt dagliga aktivitetsmål. Följ ditt aktivitetsmål direkt i klockan och få mer information om din dagliga aktivitet i Flow-appen eller i Flow webbtjänst. Använd Smart-notiser om du ständigt vill vara uppkopplad och få notiser direkt på handleden. Byt armband och matcha dina kläder! Du kan köpa armband i olika färger som tillbehör.

USB-kabel

Produktpaketet innehåller en vanlig USB-kabel. Du kan använda den för att ladda batteriet och synkronisera data mellan din A360 och Flow webbtjänst via FlowSync-programmet.

Polar Flow-appen

Se din dagliga aktivitet och dina träningsdata på ett ögonblick. Flow-appen synkroniserar din aktivitet och dina träningsdata trådlöst till Polar Flow webbtjänst. Ladda ner appen från App StoreSM eller Google PlayTM. Du kan även ställa in din A360 från Flow-appen och dessutom uppdatera din A360 trådlöst.

Programmet Polar FlowSync

Polar Flowsync synkroniserar data mellan din A360 och Polar Flow webbtjänst på din dator. Gå till flow.polar.com/start för att börja använda din A360 och installera FlowSync-programmet.

Polar Flow webbtjänst

Planera din träning, följ din utveckling, få vägledning och se detaljerad analys av din aktivitet och dina träningsresultat. Berätta för alla dina vänner om dina prestationer. Allt detta finns på polar.com/flow.