You are here: Aloittaminen > Esittely

Esittely

Onnittelut A360:n valinnasta! Tässä vesitiiviissä fitness-mittarissa on rannesykemittari, ainutlaatuiset Polar smart coaching -ominaisuudet sekä älykello-ominaisuudet, kuten älykkäät ilmoitukset ja värikosketusnäyttö. Ympärivuorokautisen aktiivisuuden seurannan avulla uusi kumppanisi kannustaa sinua noudattamaan aktiivisempaa ja terveellisempää elämäntapaa. Näet välittömästi yleiskuvan päivittäisestä aktiivisuudestasi A360:ssa tai Polar Flow -sovelluksella. A360 auttaa yhdessä Polar Flow -verkkopalvelun ja -sovelluksen kanssa ymmärtämään, miten valintasi ja elämäntapasi vaikuttavat hyvinvointiisi.

Tutustu A360-laitteeseen tämän käyttöohjeen avulla. Osoitteessa www.polar.com/support/A360 on ohjevideoita ja tämän käyttöohjeen viimeisin versio.

1. Kosketusnäyttö
  2. Painike
  • Aktivoi näyttö painamalla näppäintä, tai kun pidät fitness-mittaria ranteessasi, heilauta rannettasi.
  • Voit vaihtaa kellotaulua painamalla näyttöä ja pitämällä sitä painettuna ajannäyttötilassa ja pyyhkäisemällä sitten ylös- tai alaspäin. Valitse kellotaulu napsauttamalla sitä.

Polar A360

Seuraa jokapäiväistä aktiivisuuttasi ja nauti harjoituksista mittaamalla sykettä ranteesta. Näet, miten harjoitukset edistävät terveyttäsi ja saat ohjeita päivittäisen aktiivisuustavoitteesi saavuttamiseen. Seuraa aktiivisuustavoitteesi täyttymistä ranteestasi ja katso aktiivisuuttasi koskevia tietoja Flow-sovelluksesta tai Flow-verkkopalvelusta. Käytä älykkäitä ilmoituksia, kun haluat olla tavoitettavissa ja saada puhelimen hälytykset suoraan ranteeseesi. Vaihda ranneketta asusi mukaan. Lisärannekkeita on myynnissä erikseen.

USB-johto

Tuotepakettiin sisältyy vakiomallinen USB-johto. Voit käyttää sitä akun lataamiseen ja tietojen synkronoimiseen A360:n ja Flow -verkkopalvelun välillä FlowSync-ohjelman avulla.

Polar Flow -sovellus

Näet aktiivisuus- ja harjoitustiedot yhdellä silmäyksellä. Flow-sovellus synkronoi aktiivisuus- ja harjoitustiedot langattomasti Polar Flow -verkkopalveluun. Saat sovelluksen App StoreSM- tai Google playTM -kaupasta. Voit aloittaa A360:n käytön myös Flow-sovelluksella ja päivittää A360:n langattomasti.

Polar FlowSync -ohjelma

Polar FlowSync -ohjelmalla voit synkronoida tiedot A360:n ja Polar Flow -verkkopalvelun välillä tietokoneen avulla. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start, ota A360 käyttöön sekä lataa ja asenna FlowSync-ohjelma.

Polar Flow -verkkopalvelu

Voit suunnitella harjoittelusi ja seurata saavutuksiasi, saat ohjeita ja näet yksityiskohtaiset tiedot aktiivisuudestasi ja harjoittelutuloksistasi. Kerro ystävillesi saavutuksistasi. Kaikki tämä on osoitteessa polar.com/flow.