Vi ste tukaj: Za začetek > Uvod

Uvod

Čestitke za vaš nov A360! Ta vodoodporni sledilnik telesne pripravljenosti združuje merjenje srčnega utripa na zapestju, edinstvene funkcije pametne vadbe Polar in funkcije pametnega obveščanja ter barvni prikazovalnik na dotik. S funkcijo 24/7 sledenje dejavnosti ste dobili novega spremljevalca, ki vas spodbuja k aktivnejšemu in bolj zdravemu življenjskemu slogu. Pridobite takojšnji pregled nad vsakodnevnimi dejavnostmi na vašem A360 ali v aplikaciji Polar Flow. Skupaj s spletno storitvijo Polar Flow in aplikacijo Flow vam vaš A360 pomaga razumeti, kako vaše odločitve in navade vplivajo na vaše dobro počutje.

Ta uporabniški priročnik vam bo pomagal pri uporabi vašega novega A360. Preverite video prikaze in najnovejšo različico tega uporabniškega priročnika na support.polar.com/en/A360.

  1. Prikazovalnik na dotik
  2. Gumb
  • Aktiviranje prikazovalnika: ko nosite sledilnik telesne pripravljenosti, pritisnite gumb in obrnite zapestje.
  • Spreminjanje prikaza ure: v časovnem pogledu pritisnite in držite prikazovalnik ter podrsajte navzgor ali navzdol po njem. Nato izberite enega od prikazov, tako da ga tapnete.

 

Polar A360

Sledite svojim dejavnostim v vsakdanjem življenju in uživajte prednosti vadbe z merjenjem srčnega utripa na zapestju. Oglejte si njihove koristi za vaše zdravje in prejmite nasvete za doseganje vaših dnevnih ciljev dejavnosti. Cilju dejavnosti sledite kar na vašem zapestju, za več informacij pa pojdite v aplikacijo Flow ali spletno storitev Flow. Če želite ostati povezani in prejemati obvestila iz vašega telefona neposredno na zapestje, uporabite funkcijo pametnega obveščanja. Menjajte zapestnico in dopolnite kateri koli videz. Dodatne zapestnice lahko kupite ločeno.

Kabel USB

Kompletu z izdelkom je priložen standardni kabel USB . Uporabite ga lahko za polnjenje baterije in sinhronizacijo podatkov med A360 in spletno storitvijo Flow s programsko opremo FlowSync.

Aplikacija Polar Flow

Oglejte si kratek povzetek podatkov o aktivnosti in vadbi. Aplikacija Flow brezžično sinhronizira vaše podatke o aktivnosti in vadbi s spletno storitvijo Polar Flow. Kupite jo lahko v trgovini App StoreSM ali Google PlayTM. Vaš A360 lahko začnete uporabljati skupaj z aplikacijo Flow in A360 tudi brezžično posodabljate.

Programska oprema Polar FlowSync

Polarjeva programska oprema Flowsync vam omogoča sinhronizacijo podatkov med vašim A360 in spletno storitvijo Polar Flow na vašem računalniku. Za začetek uporabe vašega A360 pojdite na flow.polar.com/start, da prenesete in namestite programsko opremo FlowSync.

Spletna storitev Polar Flow

Načrtujte svojo vadbo, sledite svojim dosežkom, pridobite navodila in si oglejte natančno analizo vaše dejavnosti in rezultatov vadbe. S svojimi dosežki seznanite vse svoje prijatelje. Vse to je na voljo na spletni strani flow.polar.com.