Du er her: Kom i gang > Innledning

Innledning

Gratulerer med din nye A360! Denne vanntette aktivitetsklokken med pulsmåling på håndleddet, har unike Polar Smart Coaching-funksjoner og smartklokkefunksjoner som smart-varsler, og en fargeberøringsskjerm. Med aktivitetsmåling hele døgnet gir din nye treningspartner deg oppmuntring på veien mot en sunnere og mer aktiv livsstil. Få en umiddelbar oversikt over din daglige aktivitet på A360 eller via Polar Flow-appen. Sammen med Polar Flow-nettjenesten og Flow-appen hjelper A360 deg til å forstå hvordan valgene og vanene dine påvirker velværet ditt.

Denne brukerhåndboken hjelper deg med å komme i gang med din nye A360. Gå til support.polar.com/en/A360 for å se nærmere på videoveiledninger og den siste versjonen av denne brukerhåndboken.

1. Berøringsskjerm
  2. Knapp
  • Slik aktiverer du displayet: Trykk på knappen eller vri på håndleddet ditt mens du har på deg aktivitetsklokken.
  • Slik endrer du klokkens utseende: Trykk på og hold inne displayet i tidsvisning, og sveip opp eller ned. Velg deretter et utseende ved å trykke på det.

Polar A360

Registrerer aktivitetene dine i hverdagen og nyt treningen med håndleddsbasert pulsmåling.. Se hvordan aktivitetene dine er fordelaktige for helsen din, og få tips om hvordan du når det daglige aktivitetsmålet ditt. Følg med på aktivitetsmålet ditt på håndleddet, og få flere detaljer om aktivitetene dine i Flow-appen eller Flow-nettjenesten. Bruk smart-varsler hvis du vil opprettholde tilknytningen og få varsler fra telefonen din direkte på håndleddet. Bytt reim, slik at det står i stil med et hvilket som helst antrekk. Du kan kjøpe flere reimer separat.

USB-kabel

Produktsettet inneholder en standard USB-kabel. Du kan bruke den til å lade batteriet og synkronisere data mellom A360 og Flow-nettjenesten via FlowSync-programvare.

Polar Flow-appen

Få en enkel oversikt over aktivitets- og treningsdataene dine. Flow-appen synkroniserer aktivitets- og treningsdataene dine trådløst med Polar Flow-nettjenesten. Last ned appen fra App StoreSM eller Google PlayTM. Du kan også begynne å bruke A360 med Flow-appen, slik at A360 kan oppdateres trådløst.

Polar FlowSync-programvare

Polar FlowSync synkroniserer dataene dine mellom A360 og Polar Flow-nettjenesten på datamaskinen din. Gå til flow.polar.com/start for å begynne å bruke A360 og laste ned og installere FlowSync-programvaren.

Polar Flow-nettjenesten

Planlegg treningen din, følg med på prestasjonene dine, få veiledning og se detaljert analyse av aktiviteten og treningsresultatene dine. Fortell alle vennene dine om fremgangen din. Du finner alt dette på flow.polar.com.