Je bent hier:Aan de slag > Inleiding

Inleiding

Gefeliciteerd met je nieuwe A360! Deze waterbestendige fitness tracker bestaat uit een hartslagmeter die je om je pols draagt en biedt unieke Polar Smart Coaching functies en smartwatch-functies zoals Smart notifications en een kleurentouchscreen. Met zijn 24/7 activiteitsmeting moedigt je nieuwe partner je aan een actievere en gezondere levensstijl na te streven. Op je A360 en in de Polar Flow app krijg je snel een overzicht van je dagelijkse activiteit. Samen met de Polar Flow webservice en de Flow app helpt de A360 je te begrijpen welke invloed je keuzes en gewoontes hebben op je welzijn.

Deze gebruiksaanwijzing helpt je op weg met je nieuwe A360. Ga naar support.polar.com/en/A360 om de video-instructies en de laatste versie van deze gebruiksaanwijzing te bekijken.

1. Touchscreen
  2. Knop
  • Display inschakelen: druk op de knop of draai je pols wanneer je de fitness tracker draagt.
  • De weergave wijzigen: houd je vinger op het display in de tijdweergave en veeg omhoog of omlaag. Kies een weergave door erop te tikken.

Polar A360

Volg je activiteiten in je dagelijkse leven en train op basis van je hartslag. Ontdek welke invloed je activiteiten en training op je gezondheid hebben en ontvang tips om je dagelijks activiteitsdoel te bereiken. Volg je activiteitsdoel op je pols en krijg meer inzicht in je activiteiten in de Flow app of Flow webservice. Gebruik Smart notifications als je niets wilt missen en ontvang meldingen van je telefoon rechtstreeks op je pols. Verwissel de polsband zodat hij perfect bij je outfit past! Je kunt extra polsbanden afzonderlijk aanschaffen.

USB-kabel

De productset bevat een standaard USB-kabel. Je kunt deze kabel gebruiken om de batterij op te laden en gegevens te synchroniseren tussen je A360 en de Flow webservice via FlowSync software.

Polar Flow app

Bekijk je activiteits- en trainingsgegevens in één oogopslag. De Flow app synchroniseert je activiteits- en trainingsgegevens draadloos met de Polar Flow webservice. Je kunt de app downloaden van de App StoreSM of van Google PlayTM. Je kunt je A360 ook in gebruik nemen via de Flow app en je A360 draadloos bijwerken.

Polar FlowSync software

Polar FlowSync synchroniseert de gegevens tussen je A360 en de Polar Flow webservice op je computer. Ga naar flow.polar.com/start om je A360 in gebruik te nemen en de FlowSync software te downloaden en te installeren.

Polar Flow webservice

Plan je training, volg je prestaties, krijg begeleiding en bekijk gedetailleerde analyses van je activiteit en trainingsresultaten. Informeer al je vrienden over je prestaties. Dit vind je allemaal op flow.polar.com.