Ön itt van: Jellemzők > Smart értesítések (Android)

Smart értesítések (Android)

A smart értesítések funkció segítségével Polar eszközén értesítéseket kaphat telefonján keresztül a bejövő hívásokról, üzenetekről, és az alkalmazások értesítőiről. Az értesítők a Polar eszközön a telefon kijelzőjével azonos módon jelennek meg. Ne feledje, hogy pulzusméréses edzések közben nem kaphat értesítéseket A360 készülékén.

 • Győződjön meg róla, hogy telefonja rendelkezik az Android operációs rendszer 5.0 vagy újabb verziójával.

 • Győződjön meg róla, hogy A360 készüléke legalább 1.1.15 verziójú firmware-el rendelkezik.

 • A Smart értesítések-funkció használatához rendelkeznie kell az Android Polar Flow mobil alkalmazással és az A360-t párosítania kell azzal.

 • A smart értesítések használatához a Polar Flow alkalmazásnak futnia kell a telefonján.

 • Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Smart értesítések bekapcsolásával a Polar eszköz és a telefon akkumulátora gyorsabban fog merülni, mert ilyenkor a Bluetooth folyamatosan be van kapcsolva.

A funkció működését a leggyakoribb telefonmodelleken teszteltük, például a Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Nexus 5, LG G4, és Sony Xperia Z3 készülékeken. Az Android 5.0 operációs rendszert támogató más készülékek esetén a funkció eltérően viselkedhet.

Smart értesítések beállításai

Smart értesítések be/kikapcsolása

A Polar Flow mobile app-on a Smart értesítések-funkció alapértelmezett beállításként ki van kapcsolva.

A Smart értesítések-funkciót az alábbiak szerint kapcsolhatja ki/be.

 1. Nyissa meg a Polar Flow mobile app-ot.
 2. Az A360 oldalsó gombjának nyomva tartásával szinkronizálhatja az A360-at a mobil alkalmazással.

 3. Navigáljon a Settings > Notifications menübe.
 4. A SMART NOTIFICATIONS (smart értesítések) menüpontban válassza ki az On (no preview) (be (nincs előnézet) vagy Off (ki) lehetőséget.
  Amikor bekapcsolja a smart értesítéseket, a készülék végigvezeti az értesítések engedélyezésének műveletén (mellyel engedélyezi a Polar Flow alkalmazás számára a hozzáférést a telefon értesítőihez), ha még nem tette volna meg. Megjelenik az Enable notifications? (engedélyezi az értesítőket?) üzenet. Koppintson az Enable (engedélyezés) lehetőségre. Ezután válassza ki a Polar Flow alkalmazást, majd koppintson az OK gombra.
 5. Az A360 oldalsó gombjának nyomva tartásával szinkronizálhatja az A360-at a mobil alkalmazással.
 6. A Smart notifications on (smart értesítések bekapcsolva) vagy a Smart notifications off (smart értesítések kikapcsolva) üzenet jelenik meg az A360 kijelzőjén.

Ha megváltoztatja az értesítési beállításokat a Polar Flow mobile app-on, ne felejtse el szinkronizálni az A360 készüléket a mobil alkalmazással.

A Do not disturb (ne zavarjanak) beállítás letiltja a kijelző csuklómozgásra való bekapcsolását, így nem zavarja a pihenésben sötétebb környezetben, például a hálószobában sem.

Do not disturb (ne zavarjanak) beállítás a Polar Flow alkalmazásban

Ha ki szeretné kapcsolni az értesítéseket a nap bizonyos óráira, válassza ki a Do not disturb lehetőséget a Polar Flow mobile app-on. Amikor ez a lehetőség be van kapcsolva, nem kap notification értesítéseket az ott beállított időszakban. A Do not disturb-funkció alapértelmezett beállítás szerint be van kapcsolva az este 10 és reggel 7 óra közötti időszakra.

Változtassa meg a Do not disturb funkció beállítását a következőképpen:

 1. Nyissa meg a Polar Flow mobile app-ot.
 2. Navigáljon a Settings > Notifications menübe.
 3. A SMART NOTIFICATIONS lehetőségnél be vagy kikapcsolhatja a Do not disturb (ne zavarjanak) opciót, és beállíthatja azt az időszakot, amelyre a Do not disturb opció érvényes. A ne zavarjanak beállítás bekapcsolt Smart értesítések funkció mellet is látható (előnézet nélkül).
 4. A készülék gombjának nyomva tartásával szinkronizálhatja az A360-at a mobil alkalmazással.

Ne zavarjanak beállítás az A360 készüléken

Az értesítéseket az A360 készüléken keresztül is kikapcsolhatja:

 1. Nyomja meg és tartsa nyomva az oldalsó gombot, amíg megnyílik a Control (vezérlés) menü. (Először egy Keresés üzenetet fog látni, tartsa nyomva a gombot.)
 2. Koppintson a Do not disturb (Ne zavarjanak) gombra:

A kijelzőn ekkor megjelenik a Do not distrub on (ne zavarjanak beállítás bekapcsolva) üzenet, majd a készülék visszavált idő nézetbe. Az idő nézetben félhold ikon látható, amikor a funkció be van kapcsolva:

Az értesítések riasztásainak engedélyezéséhez ismételje meg a lépéseket.

Alkalmazások letiltása

A Polar Flow alkalmazásban letilthatja bizonyos alkalmazások értesítéseit. Amint megkapja az első értesítést egy alklamazástól A360 készülékén, az alkalmazás megjelenik a Settings > Notifications > Block apps (Beállítások > Értesítések > Alkalmazások letiltása) menüpontban, ahol letilthatja azt.

Telefon beállításai

Ahhoz, hogy értesítéseket kapjon a telefonról az A360 készüléken, először engedélyeznie kell az értesítéseket a mobil alkalmazásokban, melyeket meg kíván jeleníteni. Ezt vagy a mobil alkalmazás beállításaiban, vagy az Android készülék Alkalmazások értesítései beállításaiban teheti meg. Az alkalmazások értesítőinek beállításairól bővebben lásd a telefon használati utasítását.

Ezután engedélyt kell adnia a Polar Flow alkalmazásnak, hogy fogadja a telefon értesítőit. Ehhez hozzáférést kell adnia a Polar Flow alkalmazásnak a telefon értesítőihez (azaz engedélyeznie kell az értesítőket a Polar Flow alkalmazásban). A Polar Flow alkalmazás jelzi, amikor engedélyre van szüksége.

Használat

Amikor riasztást kap, a Polar készülék diszkrét rezgéssel értesíti arról. Ha hívása van, eldöntheti, hogy fogadja, elnémítja, vagy elutasítja azt. A némítás csak a Polar készüléket némítja el, a telefont nem. Ha egy értesítés egy hívásriasztás alatt érkezik, nem jelenik meg a készüléken.

Edzés közben semmilyen értesítést nem fog kapni.

Értesítések nyugtázása

Az értesítések nyugtázhatók manuálisan, vagy az időkorlát lejártával. Az értesítés manuális nyugtázásával a telefon képernyőjén is nyugtázza azt, azonban az időkorlát letelte csak a Polar készülékről távolítja el az értesítést, a telefonon továbbra is látható marad.

Az értesítések nyugtázásához a kijelzőn:

 • Manuálisan: Nyomja meg az oldalsó gombot

  Időkorláttal: Az értesítés 30 másodperc elteltével automatikusan eltűnik, ha addig nem nyugtázza manuálisan

A Smart értesítések-funkció a Bluetooth-kapcsolaton keresztül működik.

A Bluetooth-kapcsolat és a Smart értesítések-funkció akkor működik a legjobban, ha az A360 és a telefon egymás látószögében, és egymástól legfeljebb 5 méteres távolságon belül találhatóak. Ha az A360 két óránál kevesebb időre kerül ezen a távolságon kívülre, a telefon az A360 visszahelyezését követő 15 percen belül helyreállítja a kapcsolatot.

Ha az A360 két óránál több időre kerül ezen a távolságon kívülre, az A360 érintőgombjának nyomva tartásával állíthatja helyre a kapcsolatot.