Ön itt van: Kezdjük el > Bevezetés

Bevezetés

Gratulálunk az új A360-ához! Ez a vízálló fitnesz edzőkészülék csuklóra erősíthető pulzusmérővel, egyedülálló Polar edzési funkciókkal és okosóra funkciókkal, például smart értesítőkkel és színes érintőképernyővel rendelkezik. A 24/7 aktivitás-követéssel új segítőtársa aktívabb és egészségesebb életmódra ösztönzi. A Polar Flow alkalmazás segítségével azonnali áttekintést kaphat napi aktivitásáról az A360 készülékén. A Flow webes szolgáltatással és a Flow alkalmazással együtt az A360 segít megérteni, hogyan befolyásolják jólétét napi döntései és szokásai.

Ez a felhasználói kézikönyv segíti a kezdeteket az új A360 készülékkel. A jelen felhasználói útmutató videójának megtekintéséhez, látogasson el a következő oldalra: support.polar.com/en/A360.

  1. Érintőképernyő
  2. Gomb
  • A kijelző aktiválásához: nyomja meg a gombot, vagy forgassa el a csuklóját, miközben viseli a készüléket.
  • A kijelző átállításához: az idő nézetben koppintson a kijelzőre, és tartsa nyomva, majd pöccintsen fel- vagy lefelé. Ezután koppintással válassza ki a kívánt kijelzőt.

 

Polar A360

Kövesse nyomon aktivitását mindennapjai során, és élvezze a csuklóra erősíthető pulzusmérő előnyeit. Fedezze fel, milyen jótékony hatással van az edzés az egészségére, és kapjon hasznos tippeket a napi aktivitási célok eléréséhez. Kövesse aktivitási céljait, és tudjon meg további részleteket aktivitásáról a Flow alkalmazásban, vagy a Flow web szolgáltatásban. Használja a smart értesítőket, ha edzés közben is kapcsolatban szeretne maradni, és azonnal látni szeretné a telefonján kapott értesítőket. A cseréljető csuklópánttal készüléke bármilyen öltözék kiegészítője lehet. A csuklópántok külön kaphatók.

USB Kábel

A csomag szabványos USB kábelt tartalmaz. Segítségével feltöltheti az akummulátort, valamint szinkronizálhatja az A360 adatait a Flow webes szolgáltatással a FlowSync szoftver segítségével.

Polar Flow app

Tekintse át tevékenységi és edzési adatait egy szemvillanás alatt A Flow app vezeték nélkül szinkronizálja tevékenységi és edzési adatait Polar Flow Web Service-be. Szerezze be az App StoreSM vagy Google PlayTMáruházakból. Az A360 készüléket a Flow alkalmazással is használatba veheti, és egyúttal vezeték nélkül frissítheti is.

Polar FlowSync Szoftver

A Polar Flowsync szoftver lehetővé teszi, hogy szinkronizálja adatait az A360 és számítógépén a Flow webes szolgáltatás között. Menjen a flow.polar.com/start oldalra, a FlowSync szoftver letöltéséz és telepítéséhez.

Polar Flow web szolgáltatás

Tervezze meg edzéseit, tartsa számon eredményeit, kapjon útmutatást és részletes elemzést aktivitásáról és edzési eredményeiről. Ossza meg eredményeit barátaival is. Mindezt megtalálha a flow.polar.com oldalon.