Nalazite se ovdje: Prvi koraci > Uvod

Uvod

Čestitamo na novom uređaju 360! Ovaj vodootporni uređaj za praćenje vježbanja ima monitor brzine otkucaja srca za ručni zglob, jedinstvene Polar pametne značajke za vježbanje i funkcije pametnog sata kao što su pametne obavijesti i dodirni zaslon u boji. Vaš novi suputnik mjeri aktivnosti 24/7 i tako vas potiče na aktivniji i zdraviji život. Brzi pregled vaših dnevnih aktivnosti na uređaju A360 ili pomoću aplikacije Polar Flow. Ako ga koristite zajedno s internetskom uslugom Polar Flow i istoimenom mobilnom aplikacijom, A360 olakšava razumijevanje utjecaja vaših izbora i navika na vaše opće stanje.

Ovaj korisnički priručnik pomoći će da počnete koristiti vaš novi A360. Video vodiče i najnoviju verziju ovog korisničkog priručnika pronaći ćete na support.polar.com/en/A360.

  1. Dodirni zaslon
  2. Gumb
  • Aktiviranje zaslona: pritisnite gumb ili okrenite ručni zglob dok nosite uređaj za praćenje tjelovježbe.
  • Promjena izgleda sata: kucnite i zadržite zaslon u vremenskom prikazu pa prijeđite prstom gore ili dolje. Zatim kucnite jedan izgled – tako ćete ga odabrati.

 

Polar A360

Pratite vaše aktivnosti u svakodnevnom životu i uživajte u vježbanju prateći brzinu otkucaja srca na ručnom zglobu. Saznajte kako one utječu na vaše zdravlje i iskoristite savjete za ostvarivanje cilja za dnevne aktivnosti. Pratite vaš cilj za dnevne aktivnosti na ručnom zglobu, a više pojednosti o vašim aktivnostima potražite u aplikaciji Flow ili na istoimenoj internetskoj usluzi. Koristite pametne obavijesti ako želite ostati povezani ili ako upozorenja s telefona želite primati izravno na ručni zglob. Promijenite narukvicu i ukrasite bilo koji stil odijevanja. Dodatne narukvice kupuju se zasebno.

USB kabel

Uz komplet proizvoda isporučen je standardni USB kabel. Koristite ga za punjenje baterije i sinkronizaciju podataka između uređaja A360 i internetske usluge Flow pomoću softvera FlowSync.

Aplikacija Polar Flow

Za tren oka pregledajte podatke o svojim aktivnostima i vježbanju . Aplikacija Flow bežično će sinkronizirati vaše podatke o vašim aktivnostima vježbanju s internetskom uslugom Polar Flow. Nabavit ćete je na usluzi App StoreSM ili Google PlayTM. Uređaj A360 možete početi koristiti i pomoću aplikacije Flow, a možete ga i bežično ažurirati.

Softver Polar FlowSync

Polarov softver FlowSync sinkronizira podatke na vašem računalu između uređaja A360 i internetske usluge Polar Flow . Idite na flow.polar.com/start i počnite koristiti A360 te preuzmite i instalirajte softver FlowSync.

Internetska usluga Polar Flow

Planirajte svoje vježbanje, pratite svoja dostignuća, zatražite smjernice i pregledajte detaljnu analizu vaših aktivnosti i rezultata vježbanja. Neka svi vaši prijatelji budu upoznati s vašim dostignućima. Sve to pronaći ćete na flow.polar.com.