Du er her: Kom i gang > Introduktion

A360 Brugervejledning

Introduktion

Tillykke med din nye A360! Dette vandtætte aktivitetsarmbånd har en håndledsbaseret pulsmåler, enestående Polar Smart Coaching-funktioner og smartur-funktioner som smarte meddelelser og en berøringsskærm i farver. Med aktivitetsmåling 24/7 opfordrer din nye partner dig til at få en sundere og mere aktiv livsstil. Få et øjeblikkeligt overblik over din daglige aktivitet på din A360 eller med Polar Flow-app. Sammen med Polar Flow-webservicen og Flow-appen hjælper din A360 dig med at få en forståelse af, hvordan dine valg og dine vaner påvirker dit velvære.

Denne brugervejledning hjælper dig med at komme i gang med din nye A360. Gå ind på www.polar.com/support/A360 for at se videovejledningerne og den nyeste version af denne brugervejledning.

1. Berøringsskærm
  2. Knap
  • Sådan aktiverer du displayet: Tryk på knappen, eller drej dit håndled, når du har aktivitetsarmbåndet på.
  • Sådan ændrer du urdisplayet: Tryk på displayet i tidsvisning og hold det nede samt swipe op eller ned. Vælg derefter et ved at trykke på det.

Polar A360

Følg dine aktiviteter i din dagligdag og nyd træningen med håndledsbaseret puls. Se, hvordan de gavner dig helbred, og få tips til, hvordan du når dit daglige aktivitetsmål. Følg dit aktivitetsmål på dit håndled, og få flere oplysninger om din aktivitet i Flow-app eller Flow-webservice. Brug smarte meddelelser, hvis du vil holde forbindelsen og få underretninger fra din telefon direkte ind på dit håndled. Skift armbåndet og match det til hvilket som helst tøj. Du kan købe ekstra armbånd separat.

USB-kabel

Produktsættet indeholder et almindeligt USB-kabel. Du kan bruge det til at oplade batteriet og til at synkronisere data mellem din A360 og Flow-webservicen via FlowSync software.

Appen Polar Flow

Få vist oplysninger om din aktivitet og træning med det samme. Flow app synkroniserer dine aktivitets- og træningsdata trådløst til webservicen Polar Flow. Hent den i App StoreSM eller Google PlayTM. Du kan også gå i gang med at bruge din A360 med Flow-appen samt opdatere din A360 trådløst.

Polar FlowSync Software

Polar FlowSync synkroniserer dine data mellem din A360 og Polar Flow-webservicen på din computer. Gå ind på flow.polar.com/start for at begynde at bruge din A360 og for at downloade og installere FlowSync-softwaren.

Webservicen Polar Flow

Planlæg din træning, følg dine præstationer, få vejledning og se detaljerede analyser af din aktivitet og dine træningsresultater. Vis alle dine venner dine præstationer. Find alt dette på polar.com/flow.