You are here: Komma igång > Armband

Armband

USB-kontakten till din A300 finns i enheten innanför armbandet. Du måste lossa armbandet för att ställa in din A300 via dator, ladda batteriet och byta armband.

1. Böj armbandet från sidan med spännet för att ta loss den från enheten.

2. Ta tag i armbandet i delen med spännet. För armbandet över knapparna först från den ena sidan och sedan från den andra sidan. Dra endast i armbandet om nödvändigt.

3. Dra loss enheten från armbandet.

Fäst armbandet genom att följa stegen i omvänd ordning.