You are here: Polar Flow > Synkronisering

Synkronisering

Du kan överföra data från din A300 via USB-porten med FlowSync-programmet eller trådlöst via Bluetooth Smart® med Flow-appen. För att kunna synkronisera data mellan A300 och Flow webbtjänst och appen måste du ha ett Polar-konto och FlowSync-programmet. Du har redan skapat kontot och laddat ner programmet om du har ställt in din A300flow.polar.com/start. Gå till flow.polar.com/start för en fullständig inställning om du gjorde snabbinställningen när du började använda din A300. Ladda ner Flow-appen till din mobil från App Store.

Kom ihåg att synkronisera och hålla data uppdaterade mellan din A300 och webbtjänsten och mobilappen var du än är.

Synkronisera med Flow App

Kontrollera följande före synkronisering:

• Du har ett Polar-konto och Flow-appen.
  • Du har synkroniserat data via FlowSync-programmet minst en gång.
  • Din mobila enhet har Bluetooth aktiverat och att flygplansläge inte är aktiverat.
  • Du har parat ihop din A300 med din mobil. Mer information finns i Ihopparning.

Du kan synkronisera data på två sätt:

1. Logga in i Flow-appen och tryck och håll in TILLBAKA-knappen på din A300.
  2. Ansluter till enhet visas följt av Ansluter till app.
  3. Synkronisering slutförd visas när du är klar.

eller

1. Logga in i Flow-appen och gå till Inställningar > Allmänna inställningar > Para och synka > Synkronisera data och tryck på STARTA-knappen på din A300.
  2. Ansluter till enhet visas följt av Ansluter till app.
  3. Synkronisering slutförd visas när du är klar.

När du synkroniserar din A300 med Flow-appen synkroniseras även dina aktivitets- och träningsdata automatiskt via en Internetanslutning till Flow webbtjänst.

För support och mer information om hur du använder Polar Flow-appen, gå till www.polar.com/en/support/Flow_app

Synkronisera med Flow webbtjänst via FlowSync

För att synkronisera data med Flow webbtjänst måste du ha FlowSync-programmet. Gå till flow.polar.com/start och ladda ner och installera det innan du försöker synkronisera.

1. Anslut din A300 till datorn, antingen direkt eller med USB-kabeln. Kontrollera att FlowSync-programmet körs.
  2. FlowSync-programmet öppnas på din dator och synkroniseringen startar.
  3. Slutförd visas när du är klar.

Varje gång du ansluter din A300 till din dator kommer Polar FlowSync-programmet att överföra dina data till Polar Flow webbtjänst och synkronisera alla inställningar du eventuellt har ändrat. Om synkroniseringen inte startar automatiskt ska du starta FlowSync från programikonen på skrivbordet (Windows) eller från programmappen (Mac OS X). Varje gång en uppdatering av mjukvara finns tillgänglig kommer FlowSync att meddela dig och uppmana dig att installera den.

Om du ändrar inställningar i Flow webbtjänst medan A300 är ansluten till din dator ska du trycka på knappen Synkronisera i FlowSync för att överföra inställningarna till din A300.

För support och mer information om hur du använder Flow webbtjänst, gå till www.polar.com/en/support/flow

För support och mer information om hur du använder FlowSync-programmet, gå till www.polar.com/en/support/FlowSync