You are here: Polar Flow > Polar A300 Änvändarhandbok | Polar Flow webbtjänst

Polar Flow webbtjänst

Polar Flow webbtjänst visar ditt aktivitetsmål och detaljerna för din aktivitet och hjälper dig att förstå hur dina dagliga vanor och val påverkar ditt välbefinnande. Med Flow webbtjänst kan du planera och analysera varje detalj i din träning och lära dig mer om dina träningsresultat och din utveckling. Ställ in och anpassa A300 så att den perfekt passar dina träningsbehov genom att lägga till sportprofiler och skräddarsy inställningar. Du kan även dela höjdpunkterna av din träning med dina följare.

För att börja använda Flow webbtjänst, ställ in din A300flow.polar.com/start. Där får du vägledning att ladda ner och installera FlowSync-programmet för synkronisering av data mellan din A300 och webbtjänsten och för att skapa ett användarkonto för webbtjänsten. Skaffa även Flow-appen för din mobil för omedelbar analys och för enkel datasynkronisering till webbtjänsten.

Aktivitetsflöde

I Aktivitetsflödet kan du se vad du och dina vänner har haft för er den senaste tiden. Se de senaste träningspassen och aktivitetssummeringarna, dela dina bästa prestationer, kommentera och gilla dina vänners aktiviteter.

Utforska

I Utforska kan du bläddra genom kartan och se andra användares delade träningspass med ruttinformation. Du kan också återuppleva andra personers träningsrutter och se träningspassets höjdpunkter.

Dagbok

I Dagbok kan du se din dagliga aktivitet, dina planerade träningspass (träningsmål) och se dina tidigare träningsresultat och konditionstestresultat.

Utveckling

I Utveckling kan du följa din utveckling i flera olika rapporter. Rapporter är ett praktiskt sätt att följa din utveckling i träningen under längre perioder. I vecko-, månads- och årsrapporter kan du välja sport för rapporten. I anpassad period kan du välja både period och sport. Välj tidsperiod och sport för rapporten från rullgardinslistorna och tryck på hjulikonen för att välja vilka data du vill se i rapportgrafen.

För support och mer information om hur du använder Flow webbtjänst, gå till www.polar.com/en/support/flow.